Turizmus

Nyitott lovardák 2008 - Ingyenes lovaglási lehetőség az ország lovardájában - Turizmus Online

Nyitott lovardák 2008 - Ingyenes lovaglási lehetőség az ország lovardájában - Turizmus Online
2008. április közepétől a nyári szünet kezdetéig tartó időszakban a Magyar Turisztikai Egyesület (MATUR) Lovas Tagozata negyedik alkalommal szervezi meg a Nyitott Lovardák programsorozatot.
A program lényege, hogy a résztvevő lovardák, előre meghirdetett időpontokban, előzetes bejelentkezés után, ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára. A létesítményekben nem csupán lóra, vagy kocsira ültetik a vendégeket, hanem bemutatják az istállókat, lovakat, ismertetik a biztonságos lovaglás szabályait is.


lovas turizmus

A Magyar Turisztikai Egyesület (MATUR) Lovas Tagozata negyedik alkalommal szervezi meg a Nyitott Lovardák programsorozatotA program célja, hogy a lehető legtöbben megismerjék a lovat, a lovaglás szépségeit, ez által növekedjen a hazai lovasok száma, divatosabbá váljanak a lovassportok, de legalább is javuljon azok általános megítélése.

Az időpontokat, helyszíneket, konkrét programokat a lovasok.hu/nyitottlovardak címen jelenítjük meg. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, annak érdekében, hogy a szolgáltatók megfelelően felkészülhessenek a várható látogatói létszámra.


lovas turizmus

A lovaglás élményeA program annál sikeresebb lesz, minél többen ülnek lóra, vagy kocsira a meghirdetett időpontokban. Mindenkit bátorítunk tehát, hogy válasszon egy, vagy akár több neki megfelelő helyszínt, jelentkezzen be a nyílt napokra és vegye igénybe a létesítmények szolgáltatásait. A lovas oktatáson, lovas programokon és bemutatókon való részvétel a nyílt napok alkalmával ingyenes. A program kapcsán a legtöbb lovaslétesítmény kedvezményes étkezési és szálláslehetőségeket is kínál.

Forrás: MATUR Lovas Tagozat

lovas turizmus

A lovas oktatáson, lovas programokon és bemutatókon való részvétel a nyílt napok alkalmával ingyenes