Turizmus

Élményfürdő kategóriában Orosháza-Gyopárosfürdő az ország negyedik Négycsillagos fürdője - Turizmus Online

Élményfürdő kategóriában Orosháza-Gyopárosfürdő az ország negyedik Négycsillagos fürdője - Turizmus Online
A Magyar Fürdőszövetség soron következő közgyűlését 2008. május 6. és 7. között Orosháza-Gyopárosfürdőn tartja. Május 5-én a szövetség Minősítő Bizottsága élményfürdő és gyógyfürdő kategóriában minősítette az „Alföld Gyöngye”-ként ismert fürdőhelyet.
Ennek eredményeként Gyopárosfürdő az ország negyedik négycsillagos élményfürdőjével büszkélkedhet.


A Magyar Fürdőszövetség soron következő közgyűlését 2008. május 6. és 7. között Orosháza-Gyopárosfürdőn tartja. Május 5-én a szövetség Minősítő Bizottsága élményfürdő és gyógyfürdő kategóriában minősítette az „Alföld Gyöngye”-ként ismert fürdőhelyet. Ennek eredményeként Gyopárosfürdő az ország negyedik négycsillagos élményfürdőjével büszkélkedhet.


élményfürdő

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy,- Park és ÉlményfürdőA minősítési rendszer jelenleg a Magyar Fürdőszövetség keretein belül önkéntes jelleggel működik. Elsősorban a szempontrendszer alapján - a meglévő jogszabályok figyelembe vétele mellett - a fürdő szolgáltatásainak választékára, az ott elvárható minőségre nyújt a vendég számára jellemző képet. Az Orosháza-Gyopárosfürdőn 2004-ben átadott élményfürdő csodálatos környezetének, egész évben elérhető szolgáltatásainak és egyedülálló szauna-parkjának köszönhetően érdemelte ki a négy csillagot.


A gyopárosi tórendszer partján elhelyezkedő, 20 hektáros parkerdővel körülölelt üdülőterület fürdőkultúrája több mint 100 éves múltra tekint vissza.
A gyógyfürdőzők részére az egész évben nyitva tartó kültéri termálmedence, a fedett gyógymedence és a szintén gyógyvizes, két darab tornamedence biztosított az országos jelentőségű A kategóriás Gyógyfürdőben. A fürdő gyógy- és termálvizes medencéit, 40-50 fok hőmérsékletű vízzel jelenleg két mélyfúrású kút táplálja. A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz, különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések gyógyítására alkalmas.


élményfürdő

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy,- Park és ÉlményfürdőA fürdő Egészségmegőrző Központja, frissítő szolgáltatásokat nyújt a pihenési, egészségüket megőriző szándékkal érkező vendégeknek.

Az üdülővendégek számára a fürdő területén lehetőség nyílik tenisz, strandröplabda, strandfoci sportok űzésére. A vendéglátás tekintetében az üdülőkörzetben minden igényt kielégítő színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítmények találhatók.

2004 májusában megnyitott, a részben központi finanszírozással megvalósított, több mint 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő. Az év minden napján nyitva tartó komplexum többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír…), fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.

A létesítmény gazdagon biztosít fürdési lehetőséget a kedves vendégeknek, de bőven van még terület pihenésre, napozásra is.
A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta különböző szaunatípussal állunk vendégeink rendelkezésére. A pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas szaunázást merülőmedencével, jacuzzival, és a hangulatus Szauna bár meglátogatásával szakíthatja meg az idelátogató.

élményfürdő


Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy,- Park és Élményfürdő