Szeghalom város

Szeghalom Város - Hírek

Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Szeghalmon

Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Szeghalmon

A Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjére Szeghalmon került sor, 24 diák közül hárman jutottak be az országos döntőbe.

A megyei döntőt a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Szeghalmi Városi Baleset-megelőzési Bizottság rendezte meg, melyen a rendőrkapitányságok által szervezett városi fordulók győztesei vettek részt. A 24 diák háromfős csapatokban oldotta meg az elméleti és gyakorlati feladatokat, Szeghalmot Szabó András, Nagy Csaba és Barta László képviselte. A csapatversenyt megnyerte a szeghalmi trió, míg egyéni versenyben második helyezést ért el Szabó András.

 

A Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjére Szeghalmon került sor

A Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa Békés megyei döntőjére Szeghalmon került sor

 

A segédmotoros kerékpárversenyben szintén szeghalmi diák, Nagy Csaba állhatott a dobó első fokára, a személygépkocsival versenyzők közül pedig Barta László második lett. Az országos döntőre április végén került sor Kaposváron, Békés megyét Szilágyi Károly János, Nagy Csaba és Szabó András képviselték. A közlekedésbiztonsági rendezvény célja a középiskolás korosztály baleseteinek csökkentése, szabályismeretük elmélyítése volt. Az országos megmérettetésen Nagy Csaba második helyezést ért el Moped kategóriában.

 

/T.D.