Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Vesztergombi Borvacsora a Gyopár Club Hotelben

2008. április 19-én újra Borvacsora lesz a Gyopár Club Hotelben.
Ezen az esten Vesztergombi Csaba szekszárdi borász mutatja be a nagy múltra visszatekintő Vesztergombi család pincészetének borait.
A szőlőtermeléssel és borászkodással foglalkozó Vesztergombi családról már az 1700-as évekből fellelhető írásos emlék. Ebből az időből származik a családi címer is, mely egyértelműen utal a szőlőtermelő, borászkodó múltra.
Szekszárd első hegybírájának Vesztergombi Györgyöt választották ami abban az időben igen magas szakmai és társadalmi elismertséget jelzett.
A következő generációk is nagy szakértelemmel és gondossággal folytatták a gazdálkodást, ezen belül a szőlészkedést és a borászkodást.
Pincészetünk meghatározó borásza Vesztergombi Ferenc, aki 1970-től hivatásszerűen borászkodik. Munkája és hozzáértése elismeréseként 1993-ba elnyerte a megtisztelő "Év Borásza" címet.
1996-tól a pincészetnél dolgozik, ma már végzett borászként, Csaba fiunk is.

Gyopár Club Hotel és Konferencia Központ, szálloda, menü, borvacsora, étterem, 3 csilag, konferencia


Gyopár Club Hotel és Konferencia Központ


A háromcsillagos Gyopár Club Hotel Békés megye legnagyobb konferencia központjával 2006. október 20.-án nyitotta meg kapuit kedves Vendégei előtt. Az élményfürdő közelében, parkos környezetben épült szálloda és konferenciaközpont 143 fő részére biztosít kellemes kikapcsolódást.
Szállodánk a szabadidős szolgáltatások és programok széles választékát kínálja, melyek vendégszeretetünkkel fűszerezve kivételes élményekkel gazdagítják és új energiákkal töltik fel kedves Vendégeinket. Az Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt. által üzemeltetett komplexum elsősorban családok, céges rendezvények, edzőtáborok számára biztosít minden igényt kielégítő feltételeket.

Gyopár Club Hotel és Konferencia Központ, szálloda, menü, borvacsora, étterem, 3 csilag, konferencia


Gyopár Club Hotel és Konferencia Központ



Szóljon hozzá a fórumon!: Ide kerül a cikk címe!

Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

Gyopárosfürdő online: gyoparosfurdo.mconet.biz

Gyopárosfürdő linkajánló: gyoparosfurdolink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu