Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Szécsi Pál - est Kondoroson

Szécsi Pál - est Kondoroson

Szécsi Pál emlékét idézte 2018. szeptember 8-án, Kondoroson, a Művelődéi Házban Johnny Moonlight, a Békés megyében már sok helyen ismert és elismert előadóművész.

Johnny, a „romantika nagykövete” a zenés, táncos estek felelevenítését és terjesztését tűzte zászlajára. A tragikus körülmények között elhunyt, de ma is népszerű énekes, Szécsi Pál dalainak újbóli csokorba kötésére és a közönségnek történő átnyújtására az énekes közelgő 75. születésnapja adta az ötletet. A műsorban tematikusan, Szécsi Pál életét végigkövetve csendültek fel újra az ismert slágerek. Az életrajzi adatokat Bíró Ida narrációjából ismerhette meg a közönség. Johnny mögött pedig kivetítőn jelentek meg a Szécsi Pálról készült mozgóképek és
fényképek. 

 

Szécsi Pál - est Kondoroson

 

A hangulatos esten olyan híres slágerek hangzottak el, mint a Kismadár, Carolina, Két összeillő ember, Egy szál harangvirág és Mint a violák. A Szécsi Pál - slágerek mellett a korszak más híres előadójának - Poór Péternek, Koós Jánosnak, Vámosi Jánosnak - is megszólalt egy – egy népszerű dala Johnny előadásában. Johnny Moonlight olyan hitelesen és hangulatosan elevenítette fel Szécsi Pál alakját, hogy a közönség gyakran együtt énekelte vele a slágerek szövegét, refrénjét és olykor - olykor táncra is perdült a kivalóan interpretált számokra. A koncert zárásának szomorú hangulatát oldva még két ráadás szám is elhangzott. Az előadást vastapssal köszönt meg a hálás közönség. Az előadóművész egy zenés, táncos esttel szeretne visszatérni Kondorosra. A színvonalas Szécsi Pál - estre visszagondolva mindannyiunk nevében üzenhetjük: Johnny, visszavárunk!


K. Á.