Füzesgyarmat város

Füzesgyarmat Város - Hírek

Átadták Füzesgyarmat Város Kiváló Köztisztviselője díjat

Átadták Füzesgyarmat Város Kiváló Köztisztviselője díjat

Vízer Istvánné Tóth Eszter szociális csoportvezető kapta idén a Füzesgyarmat Város Kiváló Köztisztviselője díjat a közel három évtizedes kiváló és kitaró munkájáért.

Vízer Istvánné Tóth Eszter általános iskolai tanulmányait Füzesgyarmaton végezte, majd 1991. július 1-én kezdte meg a szociális munkakörét a füzesgyarmati Polgármesteri Hivatalban. Tanulmányait a munka mellett is folytatta, 1997-ben közigazgatási alapvizsgát tett, 2003-ban diplomát szerzett, 2005-ben közigazgatási szakvizsgát, majd 2011-ben szerezte eg a teljes körű anyakönyvi szakképesítést. 

 

Idén Vízer Istvánné Tóth Eszter kapta a Füzesgyarmat Város Kiváló Köztisztviselője díjat  - forrás: hir6.hu

Idén Vízer Istvánné Tóth Eszter kapta a Füzesgyarmat Város Kiváló Köztisztviselője díjat 

 

2012 óta vezeti a szociális csoportot, 2016-tól pedig kapcsolt feladatként végzi az anyakönyvi feladatellátáshoz illszekedő hagyatéki ügyek feledatkörét. 2013 és 2016 között a helyi köztisztviselői és közalkalmazotti közösség érdekében is tevékenykedett. Elmondása szerint a munkája egyben a hobbija is, legszebb feladatának a házasságkötés levezénylését tartja. Kitartását, pontosságát és szociális érzékenységét a képviselő-testület az ügyfelek és a város nevében az elismeréssel jutalmazza.

 

/T.D.