Békés megye vezető hírek

Szarvas helyett Orosházára kell menni a kardiológiára

Szarvas helyett Orosházára kell menni a kardiológiára

A szarvasi kardiológiai ellátás az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézethez kerül át – mostantól tehát Orosházára kell járniuk a betegeknek.

Átvette a Szarvasi Szakorvosi Kft. ellátási terültéről érkező kardiológiai pácienseket a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet Orosházán.

Az orosházi kórház tájékoztatása szerint az elmúlt pár esztendőben dr. Kisházi Julianna látta el a kardiológiai szakrendelést a szarvasi szakrendelőben, a főorvos azonban február 15-től főállásban ismét a Dr. László Elek Kórház kardiológiáján dolgozik. Rendelését ezért Szarvason megszüntette – tudatta a beol.hu.

Azon szarvasi betegek ellátását, akik a kardiológiai vizsgálatra várnak, meghatározott rend alapján végzi el az orosházi kórház.

Orosházán várják a szarvasi betegeket a kardiológiai szakrendelésre

Orosházán várják a szarvasi betegeket a kardiológiai szakrendelésre

A vizsgálatokat megelőzően mindig be kell jelentkezni, időpontot kell kérni a 68/411-166-os telefonszámon, a 424-es melléken.

Azokat, akik február 15 és 26. között kaptak szakrendelésére időpontot, dr. Kisházi Julianna február 15-től két héten belül fogadja az eredeti időpontban, soron kívül – az orosházi kórházban.

A március 1-je utánra időpontot kapott páciensek a megadott telefonszámon érdeklődhetnek afelől, mikorra tudják fogadni őket a vizsgálatra. Akinek pedig még nincs időpontja, a fenti számon előjegyzést kérhet.

B.A.