Tótkomlós város

Tótkomlós Város - Hírek

Segítség, telephely a szomszédom!

Segítség, telephely a szomszédom!

Szomszédok békétlenségének okozója lehet a kutyaugatás, a közeli kocsmákból kiszűrődő hangos zene, egy gyakran szerelt, mosott, alapjáraton berregtetett teherjármű is. A tótkomlósi Lehel utca lakói ez utóbbi miatt gyűjtöttek aláírásokat.

Felőrlődtek az idegei a tótkomlósi Kolompár Andrásnénak, aki úgy fogalmazott, 2007 nyara óta nincs nyugta. Szomszédja kamionos. A fuvarozót hiába kérte, a nagy autókkal ne a Lehel utcában közlekedjen, ne ott parkoljon a szűk bejáratú telkén, szavai nem találtak megértésre.Van igaza az ott élőknek, de a vállalkozó se hibázott sokat — ez derült ki a tótkomlósi önkormányzat helyi rendeletéből.

 

Fuvarozó kamionok a telephelyen

 

A telephely engedélyezését csak tíz autó után kell kérni

 

Telephely engedélyezését csak tíz autó után kell kérni, a Lehel utcában a fuvarozónak viszont csak 3 járműve van. Igaz, azok motorzaja is megtöri a csendet, ezt senki nem vitatja. A hivatal műszaki osztályának munkatársai a napokban a helyszínen jártak, felszólították az autóst, szomszédja házfalához 2,5 méter közel ne álljon, autóit se mossa a telken. A vállalkozó nem kívánt reagálni.

 

(Forrás: Békés Megyei Hírlap)

 

Szóljon hozzá a fórumon!