Tótkomlós város

Tótkomlós Város - Hírek

Félévi értékelés

Félévi értékelés

Dr. Garay Rita tótkomlósi polgármester félévértékelő sajtótájékoztatót tartott az orosházi Fidesz irodában dr. Dancsó József országgyűlési képviselővel közösen.

Megválasztása óta eltelt fél évet a nyugalom és stabilitás szavakkal jellemezte. Igyekeztett stabilizálni és kiszámíthatóvá tenni az önkormányzati munkát. Sikerült a szakmai munkára helyezni a hangsúlyt, megkezdődhetett több beruházás kivitelezése: így a Természet háza (Kisbirtokos), valamint a Buszmegálló (Szabadság tér) felújítása, melyek reményei szerint tavaszra elkészülnek. Nagy gondot jelentett a városnak és a lakosoknak a szennyvízszippantás közszolgáltatás megszüntetése a vállalkozó részéről. Pár napon belül sikerült rendezni az ügyet.

 

Dr. Dancsó József, Orosháza - Országgyűlési képviselő

 

Dr. Dancsó József, országgyűlési képviselő


A Békés Megyei Vízművek Zrt.-vel kötött szerződést, majd a 100%-os tulajdonukat képező társaság megszerezte a szükséges engedélyeket, és januártól ő végzi a szolgáltatást és sorolta a fejlesztések eredményeit, a parkolókat a posta körül, az óvodai felújításokat, a szennyvízberuházást, a Nagylakkal közös projektet, a piac felújítására beadott pályázatukat.

 

Dr. Garay Rita, Tótkomlós polgármestere

 

Középen - Dr. Garay Rita, Tótkomlós polgármestere


 A kormányzati megszorítások miatt szükségessé vált ingyenes ételosztások szervezése. Eddig két alkalommal szervezték meg és sajnálatosan mindkét alkalommal az összes étel igen gyorsan elfogyott. Mondandója végén egy Tótkomlós-Orosháza közötti aszfaltdarabot adott át dr. Dancsó József országgyűlési képviselőnek, jelezve, a következő választási ciklusban, az új kormány felállása után az elsők között lobbizzon azért, hogy ez az út járható legyen.

 

(Forrás: Békés Megyei Hírlap)

 

Szóljon hozzá a fórumon!