Szeghalom város

Szeghalom Város - Hírek

Ünnepséget rendeztek az idén húszéves Szeghalmi Mazsorett Egyesület tiszteletére

Ünnepséget rendeztek az idén húszéves Szeghalmi Mazsorett Egyesület tiszteletére
Fennállásának huszadik évébe lépett idén a Szeghalmi Mazsorett Egyesület, melynek alkalmából utcai felvonulást és műsort tartottak a Békés megyei városban.
A szeghalmi művelődési központ adott otthont a Szeghalmi Mazsorett Egyesület húszéves fennállásának tiszteletére tartott ünnepségének. A rendezvényen Macsári József polgármester köszöntötte az egyesületet, és kiemelte, hogy a Szeghalmi Mazsorett Egyesület a fennállása óta nagyban hozzájárult a város jó hírnevének öregbítéséhez. A polgármester elismerését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az együttes számtalan díjat nyert már több rangos hazai versenyen is. A Szeghalmi Mazsorett Egyesület külföldön is nagy népszerűségnek örvend, hiszen voltak már fellépéseik többek között Törökországban, Kínában, Izraelben és Franciaországban is.

Utcai felvonulással és műsorral ünnepelte 20. születésnapját a Szeghalmi Mazsorett Egyesület

A Szeghalmi Mazsorett Egyesület idén ünnepelte fennállásának 20. évét

Az ünnepségen természetesen az egyesület szolgáltatta a műsort, ahol hét korcsoportban közel nyolcvanan léptek színpadra. Az eseményen elismerések kiosztására is sor került, a húszéves jubileumot pedig az utcai felvonulás koronázta meg.

Fotók: scribd

-W-