Szeghalom város

Szeghalom Város - Hírek

Tájolás - A szeghalmi vállalkozók véleményére is kíváncsi a megyei önkormányzat

Tájolás - A szeghalmi vállalkozók véleményére is kíváncsi a megyei önkormányzat

A Békés Megyei Önkormányzat Dr. Kovács József országgyűlési képviselővel és Macsári Józseffel, Szeghalom város polgármesterével együtt fórumra hívta a helyi vállalkozókat.

2013. június 12-én tartották a TÁJOLÁS VIII. fórumát Szeghalmon.  Az eseményen részt vett Farkas Zoltán, Békés Megyei Közgyűlés elnöke, Kónya István, Békés Megyei Közgyűlés alelnöke, Dr. Kovács József országgyűlési képviselő, Macsári József Szeghalom város polgármestere és Kitajka Béla, Csaba Metal Zrt. cégvezetője.

Farkas Zoltán, Békés Megyei Közgyűlés elnöke, Kónya István, Békés Megyei Közgyűlés alelnöke, Dr. Kovács József országgyűlési képviselő, Macsári József Szeghalom város polgármestere és Kitajka Béla, Csaba Metal Zrt. cégvezetője.


2013. június 12-én tartották a TÁJOLÁS VIII. fórumát Szeghalmon



Farkas Zoltán, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke a fórumon felhívta a figyelmet arra a friss információra, hogy a jövőben a megyei önkormányzatok előreláthatólag 450 milliárd forint sorsáról dönthetnek. Elmondta, fel kell készülni a 2014-2020 közötti időszakra, és ehhez szükséges tudni, hogy milyen fejlesztésekre lenne szüksége a vállalkozásoknak, ezért is hívták párbeszédre őket.


-tk-