Szeghalom város

Szeghalom Város - Hírek

Kerékpárút épül Szeghalom és Körösladány között

Kerékpárút épül Szeghalom és Körösladány között
Közel 8 kilométer hosszúságban épülhet a tervek szerint kerékpárút Szeghalom és Körösladány között. A beruházás 300 millió forintos támogatással valósulhat meg.
A projekt részleteiről Kardos Károly, Körösladány polgármestere számolt be a Békés Megyei Hírlapnak, aki elmondta, hogy fejlesztés igen nagy előrelépést jelent a városnak, melyet eddig semmilyen településsel sem kötött össze kerékpárút. A Szeghalomig tartó, csaknem 8 kilométer hosszúságú út egy háromszáz millió forintos pályázati támogatásnak köszönhetően valósul meg. A polgármester szerint a beruházás mindkét város lakóinak érdekeit szolgálja, többen is vannak ugyanis, akik minden nap kerékpárral járnak át egyik helyiségből a másikba dolgozni, a kerékpárút megépülésével pedig sokkal biztonságosabbá válik a közlekedés.

300 millió forintból épül kerékpárút Szeghalom és Körösladány között.

Szeghalmon keresztül nemsokára akár Füzesgyarmatig is kerékpárúton lehet eljutni Körösladányból

A fejlesztésnek van még egy további fontos jelentősége. Szeghalom városából ugyanis már két és fél éve kerékpárúton lehet eljutni Füzesgyarmatra, a beruházás megvalósulása után pedig a körösladányiak számára is megnyílik ez a lehetőség.

-W-