Szeghalom város

Szeghalom Város - Hírek

Ismét megrendezték a Boszorkányfesztivált Szeghalom városában

Ismét megrendezték a Boszorkányfesztivált Szeghalom városában
Immár hetedik alkalommal rendezték meg Szeghalom városában a Boszorkányfesztivált. Az augusztus 12-i eseményen az egész napos programok mellett a Republic együttes is élő koncertet adott.
Augusztus 12-én tartották meg Szeghalmon a VII. Boszorkányfesztivált. A rendezvény délelőtt 10 órakor vette kezdetét a Tildy utcában, ahol a Sárréti Boszorkánykonyha névre keresztelt főzőverseny során mutathatták meg tudásukat a résztvevők. A Boszorkánykupa nevet viselő billiárd verseny szintén 10 órakor kezdődött, majd 11 órától a "Halom" és "Halma" nevű települések első országos találkozójára került sor. Délután fél 3-kor nyitották meg Boromisza Zsolt, Szeghalom díszpolgárának kiállítását a Művelődési Központban, egy órával később pedig ügyességi játékok helyszíne lett a Tildy utca. A zenés programok iránt érdeklődők a délután és est folyamán a Dupla Kávé, a Dirty Slippers, valamint a Republic együttes műsorát követhették figyelemmel a helyszínen.

VII. Boszorkányfesztivál - Szeghalom, 2012. augusztus 12.

Már hetedszerre adott otthont Szeghalom városa a Boszorkányfesztiválnak

A VII. Boszorkányfesztivált este 11 órától tűzijáték, majd az azt követő, egészen éjjel fél 3-ig tartó retró diszkó zárta a Békés megyei városban. A nap folyamán a vendégeknek az árusok, kézművesek és kirakodók portékái közül válogathattak, valamint megkóstolhatták az igazi sárréti ízeket is.

Fotók: szeghalom.hu

-W-