Hírek Gazdaság Életmód Autó-Motor Technika Turizmus Rendezvény Webáruházak Bulifotók Kék hírek
Mehet
Folyamatban lévő útberuházások Nyíregyházán
Folyamatban lévő útberuházások NyíregyházánNyíregyháza Megyei Jogú Város területén a jelenleg is folyamatban vannak olyan építési és felújítási munkálatok, amelyek az itt lakók életminőségének javítását szolgálják.
Döntetlent játszott a Dunaújvárossal a Szpari
Döntetlent játszott a Dunaújvárossal a SzpariAz OTP Bank Liga 7. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus Football Club a Dunaújvárost fogadta.  A találkozót Egervári Sándor, korábbi szövetségi kapitány is megtisztelte.
Nyíregyháza kincsei a budapesti SzeptEmberFeszten
Nyíregyháza kincsei a budapesti SzeptEmberFesztenNyíregyháza és a Nyírség turisztikai kincsei is bemutatkoztak Budapesten a Népligetben nagy sikerrel megrendezett 2014-es SzeptEmberFeszten.
hirdetés
KKV Csúcstalálkozó a Megyeházán
KKV Csúcstalálkozó a MegyeházánSzeptember 17-én Nyíregyháza, és ezen belül a Megyeháza ad otthont a KKV csúcstalálkozónak.
Új Széchenyi Terv: új gyáregységet épített az olasz Sematic Group
Új Széchenyi Terv: új gyáregységet épített az olasz Sematic Group Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP) a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely polgármestere avatta fel Nyíregyháza legújabb gyárát.
Domokos László ÁSZ elnök is beszédet mondott a nyíregyházi Közgazdász Vándorgyűlésen
Domokos László ÁSZ elnök is beszédet mondott a nyíregyházi Közgazdász VándorgyűlésenDomokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Nyíregyházán zajló 52. Közgazdász Vándorgyűlés szombati záró plenáris ülésén tartott előadást „A költségvetési konszolidáció eredményei és kockázatai” címmel.
Legyőzte a Szolnokot a Szpari a Ligakupában
Legyőzte a Szolnokot a Szpari a LigakupábanA Szpari a múlt héten Szolnokra látogatott, ahol az 1. fordulót rendezték a Ligakupában. A nyíregyházi alakulat  2:0-ra legyőzte a szolnokiakat.
Hosszított nyitvatartás Nyíregyházán az adóbefizetés határnapján
Hosszított nyitvatartás Nyíregyházán az  adóbefizetés határnapjánKözeleg a II. félévi adóbefizetési határidő, amely szeptember 15. Nyíregyházán is eddig várják a befizetéseket.
A Szpari hazai győzelme a Pápa felett
A Szpari hazai győzelme a Pápa felettA 6. fordulót rendezték az OTP Bank Ligában, amelynek keretében a Nyíregyháza Spartacus Football Club a Pápát fogadta a nyíregyházi stadionban.
hirdetés


Álláskeresés - www.allas.us

Partnereink


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2014. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu
JOGPONT Irodák JOGPONT Szabolcs-Szatmár-Bereg