Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - Vidékfejlesztési iroda nyílt Szeghalmon, Keresztúron

Sarkad - Szeghalmon a Tildy Zoltán utca 9. szám alatt, Sarkadkeresztúron a Rákóczi utca 22. szám alatt nyitotta meg kapuit a napokban a helyi vidékfejlesztési iroda (HVI). A működtető mindkét iroda esetében a szeghalmi Kardos László nevével fémjelzett Együttműködés a Közösségért Egyesület.

Amint azt a megnyitón Ambrus Szilvia, a Szeghalom kistérségi helyi vidékfejlesztési iroda vezetője kifejtette: a HVI-k a szaktárca, illetve a kistérségi önkormányzatok, vállalkozók és civil szervezetek közötti kommunikáció kulcsfontosságú szereplői lesznek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program során.

Szavaiból az is kiviláglott, miszerint 2007—2013 között vidékfejlesztésre 260 milliárd forint jut, s ennek az összegnek minél hatékonyabb felhasználását is segítik tevékenységükkel az irodák. A Sarkadkeresztúron otthonra lelt Sarkad kistérségi helyi vidékfejlesztési irodát Triffa Edit Szilvia vezeti.

Forrás: www.beol.hu

Szólj hozzá a fórumon!: Sarkad - Vidékfejlesztési iroda nyílt Szeghalmon, Keresztúron

Sarkad - Képeslapküldő: Küldjön egy képeslapot ismerősének!

Sarkad online: sarkad.mconet.biz

Sarkad webcím és linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu