Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - Szócsata a Sarkadi kistérség ügyében

Sarkad - Tóth Imre sarkadi polgármester úgy értékelte a csütörtöki — az önálló Sarkadi kistérség megszüntetése ellen tiltakozó — sarkadi, illetve gyulai nagygyűlést, hogy az elérte célját. — Egyértelműen bebizonyosodott, hogy mi járunk a helyes úton, s erkölcsileg is nekünk van igazunk.
Folyamatban levő bírósági rágalmazási ügyük mellé dr. Perjési Klára, Gyula polgármestere, országgyűlési képviselő csatolja a csütörtök esti felvételt is a háza előtt elhangzott rágalmakról. Úgy látja: az országgyűlési képviselő-választással szabadult el a „pokol” Sarkad polgármestere és közte. Tóth Imre húszéves ismeretségük ellenére az első pillanattól ellenségként, nem ellenfélként kezelte. A gyulaiak többsége 1997-ben újabb Trianonként élte meg a Gyulai térség eltűnését. Ma a területfejlesztésben a településeknek jóval nagyobb a lehetősége Gyulával együttműködve.

Szerkesztőségünket napközben több, a Sarkadi kistérséghez tartozó településről arról tájékoztatták, miszerint postaládájukba szórólapok kerültek, amelyet kiadóként Nagy László MSZP-s országgyűlési képviselő jegyez. A Sarkad többet érdemel! című szórólapból kiderül az is, hogy aki a kistérség megszüntetése kapcsán „...Trianont emlegeti, az szégyellje magát!”
Tóth Imre sarkadi polgármester erre így reagált: „Minden józan gondolkodású magyar ember tudja, hogy Trianonért — a történelmiért vagy a kistérségiért — nem a vétlen szenvedőknek, hanem az elkövető bűnösöknek kell szégyellniük magukat!” Majd úgy folytatta: „Az MSZP fél kiállni az emberek elé, ezért arctalanul, éjjeli szórólapozással kompenzál.”

Nagy László országgyűlési képviselőtől megtudtuk, hogy a kistérség valamennyi településére jutott a szórólapból, azért, mert Tóth Imre polgármester „...egyoldalú, torz és lebutított információt juttatott el a lakossághoz”.

Forrás: www.bmhirlap.hu

Szóljon hozzá fórumunkon: Sarkad - Szócsata a Sarkadi kistérség ügyében

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

További híreink: sarkad.mconet.biz


Sarkad linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz