Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - Nyomozók és kommandósok fogták el a sarkadi orvvadászokat

Sarkad - A Sarkadi Rendőrkapitányság csütörtökön őrizetbe vett négy férfit, akik a gyanú szerint rendszeresen engedély nélkül vadásztak a város külterületi részén.
– A kapitányság munkatársai szerdáról csütörtökre virradó éjjel figyelőszolgálatot szerveztek az Matus híd, Kisnyék és Vizesfás által határolt területre – tudtuk meg Szombati Andrea rendőrségi sajtóreferenstől. A nyomozók és a Körös Bevetési Alosztály kommandósai éjjel fél egy táján láttak meg egy gyanúsan mozgó autót.

A kocsi vezetője a Matus híd és a Fekete-éri bekötőút közötti földút felé vette az irányt. A rendőrök követték az autót, és látták, hogy a kocsiból a benne ülők keresőlámpával pásztázzák a határt. Amikor megpróbálták megállítani őket, a sofőr gázt adott és sikerült elhajtaniuk a rendőrök elől. A nyomozók és a bevetési egység tagjai azonban nem adták fel. Tovább figyelték az Audit. A kocsival aztán hajnali 4 óra körül egy tehenészeti telepre hajtottak be, és három férfi ugrott ki a kocsiból. Megpróbáltak elrejtőzni, ez azonban nem sikerült. Elfogták őket, így a három sarkadi férfi őrizetbe került.

Azon az úton, ahol a társaság menekült a rendőrök egy zsákba csomagolt őzbak tetemét és több lelőtt vadnyulat is találtak. A napközben megtartott házkutatásokkor pedig egy 26 éves téglási férfinél lőfegyvert és hozzá való lőszereket, valamint fagyasztott vadhúst is lefoglaltak a nyomozók. A fiatalember ugyancsak őrizetbe került. A négy férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés, illetve lopás miatt indított eljárást.

Forrás: www.beol.hu

Szólj hozzá a fórumon!: Sarkad - Nyomozók és kommandósok fogták el a sarkadi orvvadászokat

Sarkad - Képeslapküldő: Küldjön egy képeslapot ismerősének!

Sarkad online: sarkad.mconet.biz

Sarkad webcím és linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu