Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - Mindkét körforgalom megépül az elkerülőn

Sarkad - Minden ellenkező híresztelés ellenére megépül a körforgalom a Békéscsabát elkerülő úton, a balesetveszélyes Dobozi és Békési úton.

Az idei állami költségvetésből 500 millió forintot biztosítottak a beruházásra, de az előzetes tervek alapján csak a Dobozi úti körforgalom 420 millióba kerülne. Emiatt nem jutna pénz a másikra. Molnár László szerint — kis túlzással — ennyiért aranyból is építhetnék a körforgalmat, hiszen a csabai, Gyár utcai körforgalom 140 millióból, a Doboz-Sarkad-Gyula háromszögben lévő 94 millióból épült meg.

A Dobozi úti körforgalmat már tervezik, a Békési útinál tanulmánytervet készítenek. Idén valószínűleg a Dobozi úti készülhet el, a Békési útinál 50 millió forintos többletköltséget jelent a közműkiváltás. Molnár László kiemelte: amennyiben mégsem lesz elég az 500 millió forint — amit ő kétségbe von —, akkor átcsoportosítanak pénzt a 44-es tervezésére biztosított 1,5 milliárdból.

Forrás: www.beol.hu

Szólj hozzá a fórumon!: Sarkad - Mindkét körforgalom megépül az elkerülőn

Sarkad - Képeslapküldő: Küldjön egy képeslapot ismerősének!

Sarkad online: sarkad.mconet.biz

Sarkad webcím és linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu