Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - Legyen a Dél-Alföld a legklasszabb régió! – Gyopáros a tévében

Sarkad - Legyen a Dél-Alföld Magyarország legklasszabb helye — a felhívást a TV2 hirdette meg a Magyar Turizmus Zrt. együttműködésével. A Magellán című műsorban heteken át Klassz hely című turisztikai sorozat keretében kilenc turisztikai régió mutatkozik be.


A riporterek hazai hírességek nyomába szegődnek. Orosháza-Gyopárosfürdőre Kis Hegedűs Rékát és Keleti Gyöngyit (modellek) kísérte el a forgatócsoport a minap. Információink szerint a hölgyek ott találták meg az ország legjobb masszőrét Oravecz Gábor személyében. A fiatalember elárulta, a szuper csinos modellek tökéletes vonalaival könnyű dolga volt. Frissítő és relaxáló masszázsban részesítette a hölgyeket.

A részletekről a televíziónézők is meggyőződhetnek szombaton délután, a Magellán műsorában, sőt, szavazhatnak is, így Gyopáros győzelméhez is hozzájárulhatnak. A szeptember 29-i adásban pedig kiderül, hogy melyik régió nyerte el a szavazatok alapján a Magyarország legklasszabb régiója címet.

Forrás: www.beol.hu

Szólj hozzá a fórumon!: Sarkad - Legyen a Dél-Alföld a legklasszabb régió! – Gyopáros a tévében

Sarkad - Képeslapküldő: Küldjön egy képeslapot ismerősének!

Sarkad online: sarkad.mconet.biz

Sarkad webcím és linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu