Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - Kukáztak a bizonyítékokért a sarkadi zsaruk

Sarkad - A Sarkadi Rendőrkapitányság munkatársai szerdán újabb rablás gyanúsítottjait vették őrizetbe. Még hétfőn este ugyanis a Szalontai úton a 25 esztendős, K. F. román állampolgárt rabolták ki, akkor még ismeretlenek.

Berényi József zászlós a bűnjeleket mutatja— A bűnügyi osztály munkatársai Tóth Jenő főhadnagy irányításával, megfeszített munkával újabb súlyos, a köznyugalmat, a lakosság biztonságérzetét befolyásoló bűncselekmény elkövetőit fogták el — hangsúlyozta a késő délutáni sajtótájékoztatón Auer György alezredes, a Sarkadi Rendőrkapitányság vezetője.
A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható A. József (17) és J. József (22) sarkadi lakosok július 30-án nem sokkal 22 óra előtt a Szalontai úton rászóltak az ott gyalogló férfira, majd tettleg bántalmazták, s erőszakkal kitépték a kezében lévő szatyrot és kereket oldottak. A szatyorban egy DVD lejátszó, 4 darab DVD-film, illetve különböző élelmiszerek és a sértett nagyszalontai férfi személyes iratai voltak.

— Nagyszalontáról Békéscsabára utaztam, s ott az egyik hipermarketben vásároltam a DVD-lejátszót, a filmeket és az élelmiszereket. Sarkadról autóstoppal szerettem volna hazautazni Szalontára, s legrosszabb álmomban sem hittem, hogy így járok — mondta szerda délután a rendőrök munkáját megköszönve a farmer rövidnadrágos, pólós fiatalember.

Forrás: www.beol.hu

Szólj hozzá a fórumon!: Sarkad - Kukáztak a bizonyítékokért a sarkadi zsaruk

Sarkad - Képeslapküldő: Küldjön egy képeslapot ismerősének!

Sarkad online: sarkad.mconet.biz

Sarkad webcím és linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu