Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - Bizsuért balhéztak: karlánc miatt szúrták arcon a férfit

Sarkad - A 37 esztendős R. Z. hétfőn késő délután arcán szúrt sérüléssel jelent meg a sarkadi orvosi ügyeleten. Elmondása szerint a 40 éves C. F. sarkadi lakos, előzetes szóváltást, dulakodást követően megszúrta. C. F. esetében az úgynevezett rapiteszt kábítószerfogyasztást igazolt. Egy bizsu karlánc ára miatt balhéztak.


Sarkadi informátoraink elmondása szerint egy húszezer forintos bizsu karlánc miatt balhézott össze hétfőn késő délután a 40 esztendős sarkadi C. F., illetve az Elekről érkezett R. Z. (37). A sarkadi férfi ugyanis korábban nem fizette ki a karláncot, s az annak az áráért érkezett eleki férfival először szóváltásba keveredtek, majd az „üzleti tárgyalás” tettlegességig fajult.

A házigazda a karláncért cserébe először egy autó-rádiómagnót ajánlott. Ezt azonban az eleki férfi nem fogadta el, csakúgy mint a felkínált videomagnót. Ezért a gazda dühében mindkettőt a földhöz csapta. Ezt követően estek egymásnak, s társadalmi kapcsolataink elmondása szerint R. Z. még egy baseballütőért is kisétált a kocsihoz. A „meccs” végül úgy végződött, hogy R. Z. szorult orvosi ellátásra. A sértett azt állította, C. F. valamivel megszúrta.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a rendelkezésre álló elsődleges információk alapján súlyos testi sértés bűntette miatt rendelt el nyomozást a 40 éves sarkadi férfi ellen.

Forrás: www.bmhirlap.hu

Szólj hozzá a fórumon!: Sarkad - Bizsuért balhéztak: karlánc miatt szúrták arcon a férfit

Sarkad - Képeslapküldő: Küldjön egy képeslapot ismerősének!

Sarkad online: sarkad.mconet.biz

Sarkad webcím és linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu