Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - Az átadás megtörtént, de csak szeptemberben nyílik a sarkadi Tesco

Sarkad - A megye ötödik Tesco áruháza (és második szupermarket üzlete) a generálkivitelező, Csaba-Ép Kft. által vállalt határidőre elkészült Sarkadon, de a korábbi tervekkel ellentétben a szerdai ünnepélyes átadás nem jelentette egyben az áruház nyitását.


Mint azt a helyszínen megtudtuk, a „jó szomszédságból” fakadóan nincs jogerős használatbavételi engedélye a beruházó Tesco Global Áruházak Zrt.-nek, s ennek híján működési engedélyük sincs, így nem nyithattak.

Szökendi Kozima, a Tesco Global Áruházak Zrt. pr-szakértője lapunk megkeresésére azt válaszolta, hogy vélelmezhetően szeptemberben nyitja meg a vásárlóközönség előtt is kapuit a sarkadi Tesco. Az a tegnapi, a meghívottaknak rendezett ünnepségen az új áruház vezetője, Horváth Andrea prezentációjából kiderült, miszerint összesen 1024 négyzetméteren várják a vásárlókat.

Tóth Imre polgármester ünnepi beszédében külön megköszönte, hogy a sarkadi szupermarketben dolgozó 25 személy közül 23 helybeli lakos.

Forrás: www.beol.hu

Szólj hozzá a fórumon!: Sarkad - Az átadás megtörtént, de csak szeptemberben nyílik a sarkadi Tesco

Sarkad - Képeslapküldő: Küldjön egy képeslapot ismerősének!

Sarkad online: sarkad.mconet.biz

Sarkad webcím és linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés, Kereső optimalizálás. Klíma Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu