Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Sarkad - A banki hitelnél gyorsabb a zaci

Sarkad - A zálogházi hitelek népszerűek, nem kell ingatlanfedezet, az adminisztráció nem bonyolult. Vannak, akik folyamatosan élnek a lehetőséggel, ami gyors átmeneti megoldás a kiürült családi kassza számára.
A zálogházak ma már bankfiókokra emlékeztetnek. Elvétve látni a falakon festményeket, az elektronikai cikkekkel is óvatosan bánnak a zaciban.
A BÁV Zrt. több mint félszáz zálogfiókot üzemeltet Magyarországon. (Fiókjainak többségében kizárólag arany és ezüst ékszereket, tárgyakat vesznek be.)
Az országos hálózat részét képezik a vállalkozótársi együttműködés keretében nyílt fiókok.
Ilyen működik Szarvason és Orosházán. Mindkettőnek a vezetője Tóth Mihály. Az orosházi vállalkozó szerint a záloghitel a legegyszerűbb megoldása a személyi kölcsönnek. Ha bankokban igénylik az emberek, az hosszadalmas és a kamat miatt nem kifizetődő.
A zálogfiókokban azonnal készpénzhez jut az ember. Kiváltáskor azonban be kell kalkulálni a kezelési költséget, a kamatot és a tárolási díjat. A zálogházak dolgozói tudják, mikor van nyugdíj, az emberek mikor kapnak fizetést. Olyankor kiváltják értékeiket. A hónap végén viszont igyekeznek ékszereiket pénzzé tenni.

Forrás: www.bmhirlap.hu

Szóljon hozzá fórumunkon: Sarkad - A banki hitelnél gyorsabb a zaci

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

További híreink: sarkad.mconet.biz


Sarkad linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:

Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz