Sarkad Város

Sarkad Város - Hírek

Országos akció a Frühwald Kft.-nél- Sarkad

Sarkad - Idén is országos akcióval kedveskedik ügyfeleinek a Frühwald Kft. Hazánk egyik legismertebb és legdinamikusabban fejlődő betonelemgyártó cégének akciója során a bevált, megkedvelt prémium termékeiket július 31-éig rendkívül kedvező áron vásárolhatják meg a betérők.
A Frühwald Kft. szolgáltatásai négy fő profil köré csoportosulnak: magasépítési elemek, térburkolókő-rendszer, mélyépítési elemek, valamint környezettechnikai elemek gyártásával és értékesítésével foglalkoznak. A magasépítési szekcióban zsalutéglák és oszlopzsaluk széles választékából válogathatnak a vásárlók. A kínálatban szereplő beton, üreges falazóblokkokat, pedig gazdasági épületek, nem fűtött garázsok kiépítéséhez ajánlják a tervezők. Különféle födémbéléstest és a könnyű födémgerenda egészíti ki a magasépítési termékcsoportot. - Az akcióban szerepelnek még a legnépszerűbb termékeink, gondolok itt a Toscana őszi vagy éppen a Parolin térburkolókövekre. Újdonság is található akciós termékpalettánkon, a Florenz térburkolókő már úgynevezett barna melírozott, láva melírozott és antracit melírozott színben is elérhető - beszélt árucikkeikről Holl Hannes, a vállalat ügyvezetője.

Hozzátette, az egyre népszerűbb antikolt térburkolók sem maradhattak ki a kedvezményes termékek sorából, hiszen a Via Fortuna, Via Appia és Via Roma is szerepel a listán. Az ilyen típusú térkövek régi és új házakhoz egyaránt illenek, valamint hangulatosabbá varázsolják a parkokat, sétányokat tereket is. Jelenleg a Frühwaldnál háromféle termékcsaládból, hét színben és hat méretben válogathatnak - akár darabszámra is - antikolt térköveket a vásárlók. - A hagyományos és exkluzív járdalapokat szintén ajánlom mindenki számára. Ezek a termékek kisterhelésű teraszok, járdák kialakításához kiválóak. Érdemes még említést tenni a betontégláinkról illetve a kerítések megépítéséhez elengedhetetlen oszlopzsalukról is. Emellett kerti elemekkel is bővült kínálatunk, fa hatású betonból készült virágtartóinkat illetve betondeszkáinkat érdemes megtekinteniük - fogalmazott Holl Hannes. Az országos akcióban a környezettechnikai áruválaszték legújabb termékei is részt vesznek.

A Frühwald Kft. házi szennyvíztisztító rendszerei 2-200 fő számára képesek megtisztítani a szennyvizet. - Zárásként a transport beton kiszállítást említeném meg. Ennek a szolgáltatásunknak az a lényege, hogy ha valaki legalább egy köbméter betont vásárol nálunk, annak garantáljuk a néhány órán belüli házhozszállítást. Emellett az összes megvásárolt termék huszonnégy órán belüli kiszállítását is tudjuk vállalni - hangsúlyozta az ügyvezető. A Frühwald Kft. az idei expón egyébként külön standdal nem vesz részt, de viszonteladóikon keresztül valamint telephelyeiken várják az építkezni vágyó ügyfeleket.

Forrás: www.bmhirlap.hu

Szóljon hozzá fórumunkon:Országos akció a Frühwald Kft.-nél- Sarkad

Küldjön egy képeslapot ismerősének!

Sarkad linkajánló: sarkadlink.mconet.biz

A hír támogatója:
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: magyarorszag.mconet.biz