Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Orosházi mérleg: hétszáz híján tízezer

Orosházi mérleg: hétszáz híján tízezer
Alig két óra alatt fogy el az étel - egyre többen vesznek részt az ételosztásokon.
A támogatók jóvoltából minden héten szervez ételosztást Illyés Gábor és csapata. Két héttel ezelőtt, a Kristály presszó udvarán - mely második alkalommal biztosította a helyszínt, sőt anyagilag is támogatta a kezdeményezést - főtt a gulyáságyúban 700 adag, háromfajta étel: húsos káposzta, bab- és felesborsó gulyás.

 

Múlt vasárnap, a Mátyás söröző biztosította a helyszínt, és anyagilag is támogatta az ételosztást. Ez alkalommal egyfajta étel, húsos káposzta várta a rászorulókat.


- Hétről, hétre azt tapasztalom, hogy egyre többen jönnek el ételosztási akcióinkra. Örömteli, hogy nagyon sok embernek tudunk meleg ételt adni, a kiosztott 700-750 adag étel másfél-két óra alatt elfogy- mondta Illyés Gábor.


10 ezer adag

 

A következő ételosztás Orosházán különleges lesz, hiszen Illyés Gábor és csapata ezzel az újabb akcióval együtt eléri a 10 ezer adagot. Szeptember 27-én, vasárnap 13 órától a Betérő italboltban, ismert szakácsok főznek együtt Illyés Gáborral, négyfajta ételt: felesborsó-, lencse-, és babgulyást, valamint húsos káposztát. Mindenkit szeretettel várnak!

 

(Forrás: oroshaza.hu - oroscafe.hu)

 

Orosháza Online


Gyopárosfürdő Online


Szóljon hozzá a fórumon!