Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Orosháza-Gyopárposfürdő a Miskolci és a Debreceni Utazási vásáron

Az idén már több regionális turisztikai kiállításon részt vett Orosháza-Gyopárosfürdő. A soron következő két állomás Debrecen és Miskolc volt.
Az elmúlt évekhez hasonlóan Orosháza-Gopárosfürdő az idén 2008. március 18-30. között Debrecenben, illetve 2008. április 3-5. között Miskolcon megrendezésre került Turisztikai börzéken.
Mint eddig mindig, most is nagy édeklődés kísérte a Orosháza-Gyopárosfürdő szolgáltatásait. Rengeteg visszatérő vendég kereste fel a standot, jelezvén az idén is belevszik a családi naptárba az Gyopárosfürdői nyaralásukat.

Orosháza-Gyopárosfürdő, fürdő, szauna, medence, uszoda, gyógyászat, élményfürdő, parkfürdő, thai masszázs, lávaköves masszázs

Orosháza-Gyopárosfürdő Gógy-, Park és Élményfürdő


A gyopárosi tórendszer partján elhelyezkedő, 20 hektáros parkerdővel körülölelt üdülőterület fürdőkultúrája több mint 100 éves múltra tekint vissza.
A gyógyfürdőzők részére az egész évben nyitva tartó kültéri termálmedence, a fedett gyógymedence és a szintén gyógyvizes, két darab tornamedence biztosított az országos jelentőségű A kategóriás Gyógyfürdőben. A fürdő gyógy- és termálvizes medencéit, 40-50 fok hőmérsékletű vízzel jelenleg két mélyfúrású kút táplálja. A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz, különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések gyógyítására alkalmas.
A fürdő Egészségmegőrző Központja, frissítő szolgáltatásokat nyújt a pihenési, egészségüket megőriző szándékkal érkező vendégeknek.

Az üdülővendégek számára a fürdő területén lehetőség nyílik tenisz, strandröplabda, strandfoci sportok űzésére. A vendéglátás tekintetében az üdülőkörzetben minden igényt kielégítő színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítmények találhatók.

Orosháza-Gyopárosfürdő, fürdő, szauna, medence, uszoda, gyógyászat, élményfürdő, parkfürdő, thai masszázs, lávaköves masszázs

Orosháza-Gyopárosfürdő Gógy-, Park és Élményfürdő


2004 májusában megnyitott, a részben központi finanszírozással megvalósított, több mint 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő. Az év minden napján nyitva tartó komplexum többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír…), fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.
A létesítmény gazdagon biztosít fürdési lehetőséget a kedves vendégeknek, de bőven van még terület pihenésre, napozásra is.
A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta különböző szaunatípussal állunk vendégeink rendelkezésére. A pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas szaunázást merülőmedencével, jacuzzival, és a hangulatus Szauna bár meglátogatásával szakíthatja meg az idelátogató.


Szóljon hozzá a fórumon!: Ide kerül a cikk címe!

Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

Gyopárosfürdő online: gyoparosfurdo.mconet.biz

Gyopárosfürdő linkajánló: gyoparosfurdolink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu