Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Orosháza-Gyopárosfürdő a Pécsi és a Szegedi Utazás Börze 2008-on

2008-ban is részt vesz Orosháza-Gyopárosfürdő az ország több pontján megrendezésre kerülő turisztikai kiállításokon.
A budapesti Uatazás 2008 elnevezésű Nemzetközi Turisztikai kiállítás nyitotta az évet a turisztikai kiállítások szempontjából. Az ezt követő első két állomás 2008. március 7-9, Szeged és Pécs volt.
Amellyeken természetesen Orosháza-Gyopárosfürdő is jelen volt. A pécsi Uatazási Börze 2008, idén második alkalommal került megrendezésre az Expo Centerben, ahol Orosháza-Gyopárosfürdő, Békés megyei közös megjelenéssel, viszont saját informátorral vett részt. A kiállítás az elmúlt évekhez hasonlóan sikeres volt, mert rengeteg vendég érdeklődöt a Fürdő iránt.

Szeged városa az idén csak egy kiállításnak ad otthont. Ez lényegesen megnövelte a látogatok számát, hiszen az embereknek csak ezen a hétvégén volt lehetőségük betekintést nyerni a magyar turisztikai elit sokszínű palettájába. Így elengedhetetlen volt Orosháza-Gyopárosfürdő részvétele is, ezen a kiállításon, hisz Szegedről és térségéből évek óta rengeteg vendég érkezik a Fürdőbe.

A gyopárosi tórendszer partján elhelyezkedő, 20 hektáros parkerdővel körülölelt üdülőterület fürdőkultúrája több mint 100 éves múltra tekint vissza.
A gyógyfürdőzők részére az egész évben nyitva tartó kültéri termálmedence, a fedett gyógymedence és a szintén gyógyvizes, két darab tornamedence biztosított az országos jelentőségű A kategóriás Gyógyfürdőben. A fürdő gyógy- és termálvizes medencéit, 40-50 fok hőmérsékletű vízzel jelenleg két mélyfúrású kút táplálja. A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz, különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések gyógyítására alkalmas.
A fürdő Egészségmegőrző Központja, frissítő szolgáltatásokat nyújt a pihenési, egészségüket megőriző szándékkal érkező vendégeknek.

Az üdülővendégek számára a fürdő területén lehetőség nyílik tenisz, strandröplabda, strandfoci sportok űzésére. A vendéglátás tekintetében az üdülőkörzetben minden igényt kielégítő színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítmények találhatók.

2004 májusában megnyitott, a részben központi finanszírozással megvalósított, több mint 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő. Az év minden napján nyitva tartó komplexum többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír…), fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.
A létesítmény gazdagon biztosít fürdési lehetőséget a kedves vendégeknek, de bőven van még terület pihenésre, napozásra is.
A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta különböző szaunatípussal állunk vendégeink rendelkezésére. A pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas szaunázást merülőmedencével, jacuzzival, és a hangulatus Szauna bár meglátogatásával szakíthatja meg az idelátogató.

kiállítás, szeged, pécs, turisztika, élményfürdő, szauna, parkfürdő, utazás, fürdő, Orosháza-Gyopárosi GYógyfürdő Zrt.

Élményfürdő belső medencetereSzóljon hozzá a fórumon!: Ide kerül a cikk címe!

Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

Gyopárosfürdő online: gyoparosfurdo.mconet.biz

Gyopárosfürdő linkajánló: gyoparosfurdolink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu