Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Orosháza-Gyopárosfürdő a Pécsi és a Szegedi Utazás Börze 2008-on

2008-ban a budapesti Utazás 2008 elnevezésű Nemzetközi Turisztikai kiállításon kívül is több régiós turisztikai kiállítás kerül megrendezésre.
Ezeknek a kiálításoknak volt a az első állomása 2008. március 7-9. között Szeged, illetve Pécs.
Orosháza-Gyopárosfürdő természetesen részt vett Pécsen az idén második alkalommal, a pécsi Expo Centerben megrendezésre került Utazási Börze 2008 elnevezésű turisztikai kiállításon. Orosháza-Gyopárosfürdő iránt ,mint minden évben, az idén is nagy volt az érdeklődés. Ezért a Fürdő és a település szempontjából sikeresnek mondható ezen a kiállításon való részvétel.

Szeged városa az idén csak egy turisztikai kiállításnak ad otthont, ezért az Utazás Börze 2008 Turisztikai kiállításon az idén rengeteg látogató vett részt. Az emberek betekintést nyerhettek a magyar turisztikai elit sokszínű palettájába. Természetesen böngészhettek Orosháza-Gyopárosfürdő ajánlatai között is. Mivel Szegedről minden évben rengeteg vendég érkezik a Fürdőbe ,így sok érdeklődő kereste kimondottan Orosháza-Gyopárosfürdő szolgáltatásait.

A gyopárosi tórendszer partján elhelyezkedő, 20 hektáros parkerdővel körülölelt üdülőterület fürdőkultúrája több mint 100 éves múltra tekint vissza.
A gyógyfürdőzők részére az egész évben nyitva tartó kültéri termálmedence, a fedett gyógymedence és a szintén gyógyvizes, két darab tornamedence biztosított az országos jelentőségű A kategóriás Gyógyfürdőben. A fürdő gyógy- és termálvizes medencéit, 40-50 fok hőmérsékletű vízzel jelenleg két mélyfúrású kút táplálja. A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz, különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések gyógyítására alkalmas.
A fürdő Egészségmegőrző Központja, frissítő szolgáltatásokat nyújt a pihenési, egészségüket megőriző szándékkal érkező vendégeknek.

Az üdülővendégek számára a fürdő területén lehetőség nyílik tenisz, strandröplabda, strandfoci sportok űzésére. A vendéglátás tekintetében az üdülőkörzetben minden igényt kielégítő színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítmények találhatók.

2004 májusában megnyitott, a részben központi finanszírozással megvalósított, több mint 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő. Az év minden napján nyitva tartó komplexum többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír…), fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.
A létesítmény gazdagon biztosít fürdési lehetőséget a kedves vendégeknek, de bőven van még terület pihenésre, napozásra is.
A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta különböző szaunatípussal állunk vendégeink rendelkezésére. A pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas szaunázást merülőmedencével, jacuzzival, és a hangulatus Szauna bár meglátogatásával szakíthatja meg az idelátogató.


Turisztikai kiállítás, élményfürdő, fürdő, parkfürdő, szauna, gyógyászat, Orosháza-Gyopárosfürdő, Orosháza, Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt.

Gyopárosfürdői élményfürdő belső medencetere

Szóljon hozzá a fórumon!: Ide kerül a cikk címe!

Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

Gyopárosfürdő online: gyoparosfurdo.mconet.biz

Gyopárosfürdő linkajánló: gyoparosfurdolink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu