Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Olcsóbb fürdés az esti órákban Gyopárosfürdőn

Sajtótájékoztatón jelentette be Benkő Ferenc, az Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, hogy a fürdő július 1-jétől kedvezményes árakon kínálja szolgáltatásait az orosházi és a vidéki vendégeknek egyaránt. Írja a Hír6.hu

 

parkfurdo_968_20080717114404_500.jpg

 

 

„A nyári főszezon beköszöntével szeretnénk kedveskedni a fürdővendégeknek így kedvezményeket indítottunk" - kezdte a sajtótájékoztatót Benkő Ferenc, majd így folytatta:
„Gondolunk a nyári szabadságukat töltő családokra és a jelenleg vakáción lévő diákokra. Ezért azzal a nem titkolt szándékkal, hogy hétköznap megnöveljük a fürdő kihasználtságát, akciót vezettünk be július 1-jétől. „

 


Olcsóbb fürdés az esti órákban


A fürdő vezetője elmondta: az orosházi és a vidéki vendégekre egyaránt vonatkozik a kedvezmény, mely hétköznaponként él. Hétfőtől-péntekig 16-tól 20 óráig, 600 forintos belépőjeggyel vehetik igénybe a strandolók a parkfürdő összes medencéjét. Ezzel párhuzamosan a szaunás vendégek is olcsóbban hódolhatnak szenvedélyüknek: szintén hétköznap, 16:30 és 20 óra között 1000 forintos jegyár megváltása mellett tudják igénybe venni a szauna-park szolgáltatását egyszeri belépés mellett.


 

 




 

 



A vezérigazgató nem közölt pontos látogatószámot, ám annyit elárult: jelenleg a hétvégi nagyon erős forgalom utáni bevétel a négyszerese a hétköznapinak. Ezt a hétközi gyenge mutatót szeretnék legalább a hétvégi felére feltornázni, és akkor elégedettek lennének.


 


 


 


Arra a kérdésünkre, hogy tervezik-e a szolgáltatások körének további bővítését, Benkő Ferenc úgy válaszolt, hogy meglátása szerint a parkfürdőben elérhető élményelemek maximálisan versenyképesek a környező fürdőkkel. Emellett fejlesztést is terveznek, erre adott be nem olyan régen pályázatot a város. Azonban ez még biztosan nem fog realizálódni ebben az évben.


Végezetül azt firtatta a Hír6.hu, hogy a most kihirdetett kedvezmények érvényesek lesznek-e a rendezvényes napokon? A fürdővezető erre válaszul elmondta: a mostani kedvezmények ebben az esetben nem vehetők majd igénybe, hiszen akkor csak rendezvényjeggyel lehet belépni Gyopárosra.  Írja  a Hír6.hu





 

Ezzel párhuzamosan igyekeznek a hétvégi szaunázók kedvében is járni. Ennek érdekében megnövelték a szauna-park nyitva tartását, így már reggel 10 órától várják a vendégeket. Szombaton a szaunát az éjszakai fürdőzés teljes ideje alatt, azaz éjfélig használhatják a fürdőzők.


A jelenlegi látogatószám dupláját várják


A Hír6.hu feltette a kérdést az igazgatónak, hogy mekkora látogatószám növekedést várnak ettől az árleszállítástól?