Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Jól sikerült bababörze

Jól sikerült bababörze
I. Orosházi Bababörze címen hirdettek családi napot vasárnapra a József Attila iskola tornatermébe és ebédlőjébe. A szervezők előzetes félelme az érdektelenségtől teljesen alaptalan volt, a programon a vártnál jóval nagyobb számban voltak jelen a családok, kis és nagyobb gyerekekkel. Két testvér és az ő párjaik vállalták a szervezést, kerestek támogatókat, akik segítségével színes gyermekprogramok kötötték le a legkisebbeket.

József Attila Általános Ikola

Jól sikerült a bababörze a József Attila Általános Ikolában

A nap során sok kinőtt ruha, megunt játék cserélt gazdát, a téli bezártság után sok család örömmel ment közösségbe, ahol tartalmasan tölthette el a szabadidejét.
Kárpáti Tímea és Kallóné Kárpáti Mónika hálásan meséltek a segítőikről, akik az első ilyen jellegű orosházi esemény létrejöttéhez hozzájárultak, mint mondják, ki is nőtték ezt a helyszínt, hiszen nem is tudtak minden jelentkező árust fogadni. Az eseményen résztvevőktől kaptunk javaslatokat arra nézve, hogy igény lenne hasonló börzékre, a szervezők szívesen átadnák a stafétabotot, de akár maguk is belevágnak a következő családi nap megszervezésébe.

Cikk forrása: oroshaza.hu