Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Aki vérét adja, ingyen fürödhet Gyopároson

"Nem mindennapi ajándékot kaptak a Békés megyei véradók. Az Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt. ugyanis (nem tévedés) tízezer darab belépőt adott át a Békés Megyei Vöröskeresztnek, amit a véradók között osztanak ki még idén nyáron.

A szerdai sajtótájékoztatón Benkő Ferenc, a fürdő vezérigazgatója kiemelte: a városmarketing keretéből 1,5 millió forintot különítettek el erre célra. Nem titkolta, hogy Gyopárosfürdő ezt a marketingeszközt is ki szeretné használni annak érdekében, hogy a vendégül látott véradók jó hírét vigyék a fürdőnek, szolgáltatásait minél szélesebb körben megismertessék."Írja a hírhat.hu
Az igazgató elmondta, hogy a kezdeményezés Tóth Zoltánnétól, az orosházi vöröskereszt vezetőjétől indult még tavasszal. Az ügyet Dancsó József orosházi alpolgármester karolta fel, vele dolgozta ki a fürdő vezetése és a vöröskereszt az adományozás hátterét. Ennek buktatói miatt húzódott eddig az ügy, hiszen az igazgató elmondása szerint a 10 ezer belépőt nem lehet csak egyszerűen átadni, ennek komoly adóügyi és könyvelési vonzatai vannak.
"Mostanra sikerült minden engedélyt beszerezni, és már elkészültek a vonalkódokkal és sorszámokkal ellátott belépők. Ezzel köszöni meg a fürdő és a város a véradók önzetlen segítségét" - mondta Benkő Ferenc.
Aki vért ad, ingyen fürödhet
"A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei szervezete és a donorok nevében is megköszönte a felajánlást Tóth Zoltánné, aki kiemelte: még a héten eljuttatják a véradó állomásokra a belépőket, hogy azokat mihamarabb ki tudják osztani.

belépőjegy véradóknak, gyopárosfürdő, gyógyászat, parkfürdő, élményfürdő, szauna, thai masszázs, lávaköves masszázs

Belépőjegy véradóknak



Belépőjegy véradóknak

A Hír6.hu azon kérdésére, hogy a belépőt pontosan kik kapják, Tóth Zoltánné elmondta: azok juthatnak belépőhöz, akik bemennek a megye bármelyik állomásra és vért adnak. Itt személyesen, aláírásukkal igazolva vehetik át a belépőt.
Kérdésünkre a vöröskeresztes vezető kiemelte: évente 22 ezer főt meghaladó a szervezett véradók száma Békés megyében. A megyei szervezetnek kiemelkedő a donormegtartó, toborzó és megbecsülő tevékenysége, így évente több mint kétezer fő a kitüntetettek száma is. Ezért a magas szintű szakmai munkáért a megyei szervezet már háromszor kapott minőségi díjat."
Írja a hírhat.hu

belépőjegy véradóknak, gyopárosfürdő, gyógyászat, parkfürdő, élményfürdő, szauna, thai masszázs, lávaköves masszázs

Belépőjegy véradóknak



Júliusban a Magyar Vöröskereszt orosházi szervezete az alábbi helyeken szervez véradást:

Az orosházi véradó állomáson:
július 3-án; 10-én; 17-én; 22-én; 24-én; 29-én; és 31-én 8-12 óráig
Orosháza -Rákóczitelepen: Közösségi Ház: július 9-11-ig
Tótkomlóson: július 7-én 8-12 óráig az Idősek klubjában.
Pusztaföldváron: július 25-én 8-11 óráig a művelődési házban



Szóljon hozzá a fórumon!: Aki vérét adja, ingyen fürödhet Gyopároson

Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

Gyopárosfürdő online: gyoparosfurdo.mconet.biz

Gyopárosfürdő linkajánló: gyoparosfurdolink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu