Orosháza

Orosháza Város - Hírek

Ahol a strandszezon 12 hónapig tart – Nincs szezonzárás Gyopárosfürdőn

Bár a strandolás elsősorban a nyári meleg napokhoz köthető, nyugodtan kijelenthetjük: Gyopároson a strandszezon januártól decemberig tart.

 

Bár a strandolás elsősorban a nyári meleg napokhoz köthető, nyugodtan kijelenthetjük: Gyopároson a strandszezon januártól decemberig tart, hiszen az élményfürdő négy beltéri medencéjét, a beltéri csúszdát, a sodrófolyosót, a gyógymedencéket, a fittnestermet és az országban egyedülálló szauna-parkot télen is igénybe vehetik a felfrissülésre vágyó látogatók. A fürdő menedzsmentjének eredeti elképzelése, hogy az élményfürdő megépültével Gyopárosfürdő háromgenerációs fürdővé váljon, teljesült, hiszen összhangban a modern egészségturisztikai trendekkel, minden korosztály – a szolgáltatások széles választékának köszönhetően – megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási formát.

 

benti_sodro_tomeggel_865_20080912135053_709.jpg 

A gyopárosi tórendszer partján elhelyezkedő, 20 hektáros parkerdővel körülölelt üdülőterület fürdőkultúrája több mint 100 éves múltra tekint vissza.

A gyógyfürdőzők részére az egész évben nyitva tartó kültéri termálmedence, a fedett gyógymedence és a szintén gyógyvizes, két darab tornamedence biztosított az országos jelentőségű A kategóriás Gyógyfürdőben. A fürdő gyógy- és termálvizes medencéit, 40-50 fok hőmérsékletű vízzel jelenleg két mélyfúrású kút táplálja. A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz, különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések gyógyítására alkalmas.

A fürdő Egészségmegőrző Központja, frissítő szolgáltatásokat nyújt a pihenési, egészségüket megőriző szándékkal érkező vendégeknek.

 

Az üdülővendégek számára a fürdő területén lehetőség nyílik tenisz, strandröplabda, strandfoci sportok űzésére. A vendéglátás tekintetében az üdülőkörzetben minden igényt kielégítő színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítmények találhatók.

 

elmeny_belso_928_20080912135259_800.jpg

2004 májusában megnyitott, a részben központi finanszírozással megvalósított, több mint 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő. Az év minden napján nyitva tartó komplexum többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír…), fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.

A létesítmény gazdagon biztosít fürdési lehetőséget a kedves vendégeknek, de bőven van még terület pihenésre, napozásra is.

A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta különböző szaunatípussal állunk vendégeink rendelkezésére. A pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas szaunázást merülőmedencével, jacuzzival, és a hangulatus Szauna bár meglátogatásával szakíthatja meg az idelátogató.

 

Szóljon hozzá a fórumon!: Ahol a strandszezon 12 hónapig tart – Nincs szezonzárás Gyopárosfürdőn

 

Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

 

Gyopárosfürdő online: gyoparosfurdo.mconet.biz

 

Gyopárosfürdő linkajánló: gyoparosfurdolink.mconet.biz

 

 

A hír támogatója:

 

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.

Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás

Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu