Orosháza

Orosháza Város - Hírek

25. Nemzetközi Alföld Kupa Hajómodellező verseny Orosháza-Gyopárosfürdőn

Az Orosháza Városi Modellező és Sport Klub 2008. május. 2-4 között rendezi meg Gyopárosfürdőn, a 25. Nemzetközi Alföld Kupa Hajómodellező versenyt.
A verseny nemcsak azért, fontos számunkra mert a 25.-ik hanem azért is, mert Orosháza város és a Modellező klub közös pályázatában megnyerte a 2009-es Nyílt Európa bajnokság és a 2010-es Hajómodellező Világbajnokság rendezési jogát.
/Magyarország Hajómodellező Világbajnokságot 1984-ben rendezett ahol az orosházi modellezők szép eredményeket értek el és most Orosháza rendezi a következő Világbajnokságot, ami nagy öröm számunkra./
Ez a rendezvény a bevezető versenye lesz, ezen versenyeknek és nagyon sok külföldi versenyző részvételét várjuk az idei versenyre. A versenyt megtiszteli jelenlétével a NAVIGA Hajómodellező Világszövetség motoros szakág vezetője Peter Shaft.
A versenyről néhány mondatban a következőket :
A verseny 3*3 kategóriában FSR-V, FSR-H, és FSR –O, 3,5 3cm, 7,53cm, 153cm kategóriákban zajlik.
300 méteres M alakú pályán ahol egyszerre 12 hajó indul. Az elődöntők 20 percesek a döntők 30 percesek.

Gyopárosfürdő, élményfürdő, parkfürdő, gyógyászat, szauna, uszoda, masszázs, lávaköves masszázs, thai masszázs, gyerek medence

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park és Élményfürdő



A gyopárosi tórendszer partján elhelyezkedő, 20 hektáros parkerdővel körülölelt üdülőterület fürdőkultúrája több mint 100 éves múltra tekint vissza.
A gyógyfürdőzők részére az egész évben nyitva tartó kültéri termálmedence, a fedett gyógymedence és a szintén gyógyvizes, két darab tornamedence biztosított az országos jelentőségű A kategóriás Gyógyfürdőben. A fürdő gyógy- és termálvizes medencéit, 40-50 fok hőmérsékletű vízzel jelenleg két mélyfúrású kút táplálja. A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz, különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és nőgyógyászati megbetegedések gyógyítására alkalmas.
A fürdő Egészségmegőrző Központja, frissítő szolgáltatásokat nyújt a pihenési, egészségüket megőriző szándékkal érkező vendégeknek.

Az üdülővendégek számára a fürdő területén lehetőség nyílik tenisz, strandröplabda, strandfoci sportok űzésére. A vendéglátás tekintetében az üdülőkörzetben minden igényt kielégítő színvonalas szolgáltatást nyújtó létesítmények találhatók.


Gyopárosfürdő, élményfürdő, parkfürdő, gyógyászat, szauna, uszoda, masszázs, lávaköves masszázs, thai masszázs, gyerek medence

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park és Élményfürdő





2004 májusában megnyitott, a részben központi finanszírozással megvalósított, több mint 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő. Az év minden napján nyitva tartó komplexum többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel (nyakzuhany, gomba, vízisün, fekvő masszázs, sodrófolyosó, buzgár, gejzír…), fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.
A létesítmény gazdagon biztosít fürdési lehetőséget a kedves vendégeknek, de bőven van még terület pihenésre, napozásra is.
A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 8 kabinban 6 fajta különböző szaunatípussal állunk vendégeink rendelkezésére. A pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt alkalmas szaunázást merülőmedencével, jacuzzival, és a hangulatus Szauna bár meglátogatásával szakíthatja meg az idelátogató.


Szóljon hozzá a fórumon!: Ide kerül a cikk címe!

Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

Gyopárosfürdő online: gyoparosfurdo.mconet.biz

Gyopárosfürdő linkajánló: gyoparosfurdolink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu