Orosháza

Orosháza Város - Hírek

2009. a Fürdőkultúra éve Gyopároson - egész évben fürdőzéssel egybekötött programok

Gyopárosfürdőn 2009. januárjától még több színes programmal kívánnak kedveskedni a vendégeknek, hiszen a Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésével párhuzamosan Gyopároson megnyílik a Fürdőkultúra éve.

Gyopárosfürdő

A fürdőkultúra része a szaunázás is - Gyopárosfürdőn

6 féle szauna közül választhat a vendég.

Gyopároson egész évben a fürdők szerepét tervezik bemutatni, hiszen az emberek évszázadokon keresztül társadalmi életet éltek a fürdőben. Komoly politikai, közéleti és kulturális szerepet töltöttek be, és nincs ez másképpen most sem.

Éppen ezért 2009-ben fürdőzéssel egybekötött programokkal csábítják a vendégeket Gyopárosra.

Az előző korokban a fürdőkultúrához hozzátartozott az evés-ivás, azaz a gasztronómia kultúrája is. Gyopárosfürdő ennek újraélesztésében is élen kíván járni, ezért megállapodott a környékbeli három legnagyobb szállodával. Ha a fürdőben a sok élménytől megéhezett a vendég, akkor a fürdőbelépőt felmutatva a Gyopár Club Hotel és Konferencia-Központ-, a Hotel Corvus Aqua és a Napsugár Hotel éttermében 10 százalékos kedvezményben részesül.

Mindez fordítva is igaz: aki a három szálló bármelyikében költötte el ebédjét, netán vacsoráját, az ott kapott számla felmutatásával a fürdőben bármilyen masszázsból 10 százalék kedvezmény jár neki.

Orosháza Online

Gyopárosfürdő Online

Szóljon hozzá a fórumon! forum.mconet.biz