Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Legendás buli a Kondorosi Csárdánál

Legendás buli a Kondorosi Csárdánál

Immáron 7. alkalommal került megrendezésre a legendás Pince Klub a Kondorosi Csárda alatt.


7. alkalommal került megrendezésre a legendás Pince Klub a Kondorosi Csárda alatt

kondoros


Kondoros egyik legkiemelkedőbb könnyűzenei eseményei között tartják számon az új köntösben zajló „Pince bulit”, ami a 90-es években majd’ minden hétvégén várta az igényes szórakozásra vágyó fiatalokat. Az azóta eltelt idő alatt az akkori fiatal vendégek idősebbek lettek, a zenei felhozatal is változott egy kicsit, de az eufórikus hangulat cseppet sem hagyott alább.


Az idei őszi alkalom azért is különleges, mert a főszervező, Oláh Péter a település legkisebb korosztályát is megszólította a hagyományteremtő „Rock Kids” bulival, ahol kis sütemény és üdítő mellett táncolhattak az alsó tagozatosok, és egy fergeteges limbó partyra is sor került!

kondoros



A gyerekek után a könnyűzene szerelmesei vehették bortokba a pincét: a Cover Project koncertje előtt Komáromi László Krisztián, Rácz Renátó, a 2 fellépő zenekar és a „Pince klubosok” lepték meg Oláh Pétert egy keverőpult alakú tortával.


A Cover Project akusztikus műsora után a Glory of destruction zenekar kőkemény rock-feldolgozásokkal mozgatta meg a közönséget. A koncerteket követően retro disco és rock kívánság műsor keretén belül táncolhattak a vendégek hajnalig.


A remek hangulatú rendezvény hajnalig tartott. Oláh Péter megsúgta, a következő Pince bulira 2014 tavaszán várja szeretettel az igényes szórakozást kedvelőket.


mconet