Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Köz szolgálatáért érdemjel

Köz szolgálatáért érdemjel
Március 29-én Kondoros Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületi ülést tartott, melyen köszöntötték Krajcsovszkiné Saliga Mária nyugalmazott aljegyzőt.
A kondorosi Képviselő-testület Krajcsovszkiné Saliga Mária aljegyzőt a köz szolgálatában végzett több évtizedes kiemelkedő munkájának elismeréséül kitüntetésre javasolta. Március 15-én dr. Pintér Sándor belügyminiszter a "Köz Szolgálatáért Érdemjel " arany fokozatát adományozta a nyugalmazott aljegyzőnek. A kitüntetés alkalmából Dankó Béla polgármester köszöntötte az aljegyzőt, gratulált kitüntetéshez és megköszönte a hosszú évtizedeken át tartó munkáját, melyet Kondoros település fejlődéséért és a kondorosiaknak szentelt.

 

A Képviselő-testület a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben tartott kihelyezett ülésén megtárgyalta többek között a Könyvtár 2011. évi tevékenységéről szóló beszámolót, az önkormányzati beruházások helyzetéről szóló tájékoztatót. Dankó Béla polgármester tájékoztatott, hogy beruházások folyamatosan zajlanak. A hivatal kiemelten dolgozik a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítésén, hamarosan megtörténik a kivitelező kiválasztásra irányuló közbeszerzés, így remélhetőleg a nyár végén megkezdődhet a megvalósítás.
A testületi ülésen döntés született arról, hogy meghirdetésre kerül a helyi civileknek szóló pályázat, melyet az újonnan felálló Civilekért Bizottság fog elbírálni.

A képviselő-testület Krajcsovszkiné Saliga Mária, nyugalmazott aljegyzőt köszöntötte, aki a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatát vehette át dr. Pintér Sándor belügyminisztertől.

 

A képviselő-testület Krajcsovszkiné Saliga Mária nyugalmazott aljegyzőt köszöntötte, aki a Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatát vehette át dr. Pintér Sándor belügyminisztertől.


 

 

Forrás: Kondoros Nagyközség Önkormányzata (VN)