Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Kondoroson adták át a Békés megyei Év embere díjakat

Kondoroson adták át a Békés megyei Év embere díjakat
Békéscsaba, Gyula és Békés után 2015-ben Kondoroson rendezték meg az Év embere díjátadót.

Dr. H. Nagy Katalin, a Pándy kórház gyermekosztályának gyermekdiabetológus főorvosa a Richter Aranyanyu Díj közönségdíját érdemelte ki az orvos kategóriában

A tavalyi esztendőben ötvenegy alkalommal mutattak be a térségben élő, munkálkodó, alkotó embereket, akik teljesítményükkel, életművükkel gyarapították Békés megye értékeit. Ők voltak a hét emberei a Békés Megyei Hírlapban, közülük választották meg az Év emberét.


Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere kiemelte, nagy öröm a település számára, hogy az Év embere kategóriában több helyi jelölttel is büszkélkedhetnek.

A kondorosi Petőfi István Általános Iskola tanulóinak zenés műsora után az Év embere díj győzteseinek szólt a hangos ováció. A Békés Megyei Hírlap és a BEOL.hu által meghirdetett verseny közönségdíját Dr. H. Nagy Katalin, a Pándy Kálmán Kórház gyermekosztályának gyermekdiabetológus főorvosa vehette át. Második helyen végzett Csendes Csaba, a békéscsabai mentőállomás főápolója, aki szolgálaton kívül élesztett újra egy 7 éves kislányt. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Csordás Ákos énekes léphetett fel, a zsűri különdíjában pedig Felföldi Sándor részesült - írja a Newjsag.

-csa-

Kép: Beol facebook oldala