Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Kondorosi éremeső Szarvason

Mindhárom színű éremből szereztek egyet-egyet fiatal labdarúgóink az idén 20 éves Góliát – McDonald’s Kupa szarvasi selejtezőjén.
focistáink
A legfiatalabbak (1. és 2. oszt.) veretlenül és kapott gól nélkül nyerték meg az aranyérmet. Ha a csapat a májusi második selejtezőn is ilyen jól szerepel, akkor a budapesti FTC-pályán képviselheti a körzetünket.

focistáinkA 3. és 4. osztályos együttesünk csak egy szerencsétlen 1 : 0 - ás vereségnek „köszönheti”, hogy nem második, hanem harmadik helyezést ért el.
focistáinkA legidősebbek óriási presztízs-mérkőzésen 2 : 1 arányban alulmaradtak a házigazdával szemben. Előtte viszont 11 : 0 - ás focileckét adtak a békésszentandrásiaknak, így ezüstéremmel térhettek haza.

Forrás: Kaliczka László testnevelő
Szóljon hozzá a fórumon!: Kondorosi éremeső Szarvason Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz Kondoros Online: kondoros.mconet.biz Kondoros Online linkajánló: kondoroslink.mconet.biz A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu