Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Kondoros is bemutatkozott a Körös Szögi Civil Fórum Egyesület Csabacsűdi találkozóján

Kondoros is bemutatkozott a Körös Szögi Civil Fórum Egyesület Csabacsűdi találkozóján
2013. július 20-án került megrendezésre egy Kistérségi Civil találkozó immáron 11 . alkalommal. Az idei évben Csabacsűd volt a rendezvény házigazdája, melyet falunapjukkal egybekötve rendeztek meg a sportpályán.
A találkozó fő célja a Körös szögi kistérség civil szervezetei találkozzanak egymással, és bemutathassák szervezetük tevékenységét a rendezvény keretein belül. A szombati rendezvény felvonulással kezdődött a már megszokott módon, majd a sporttelepre érkezve Molnár József, Csabacsűd polgármestere, Hévízi Róbert, a Körös-szögi Civil Fórum elnöke, Babák Mihály, Szarvas polgármestere és Gaál Roland, a Békés Megyei Kormányhivatal Szarvasi Járási Hivatalának vezetője köszöntötte a megjelent civil szervezeteket, és került sor az ünnepélyes megnyitóra.

 Dankó Béla


Dankó Béla kondorosi Polgármester is részt vett  Körös Szögi Civil Fórum Egyesület Csabacsűdi találkozóján



A nap során a kistérség civil szervezetei kisebb nagyobb bemutatóikkal mutatkoztak be a sátorban elhelyezett színpadon, illetve a pályán felállított sátrakban is fogadták az érdeklődőket.

Kondorost Dankó Béla Polgármester mellett a Kondorosi Állatvédő Egyesület, a Kondorosi Kick Boksz Egyesület, a Kondorosért Elektroakusztik Önszerveződő Zenei Kör képviselte, és nagy öröm volt találkozni a Kondorosi Kertbarát Kör vezetőségi tagjaival is, akik szintén kilátogattak a rendezvényre.

Körös Szögi Civil Fórum Egyesület Csabacsűdi találkozó


A nap során a kistérség civil szervezetei kisebb nagyobb bemutatóikkal mutatkoztak be a sátorban elhelyezett színpadon


Csabacsűd Szarvas város polgármesterének, Babák Mihálynak adta át a rendezvény zászlaját –jövőre Szarvas lesz a Civil találkozó házigazdája.


Kondoros Nagyközség Önkormányzata/MCOnet