Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Kondoros futball csapata szépen zárta az őszi szezont

Kondoros futball csapata szépen zárta az őszi szezont
"Szépen zártuk az őszt! Rafaj Roli sikeresen mutatkozott be a felnőtt csapatban!" - áll a Kondorosi testedző Egyesület hivatalos honlapján a Megyei futball I. osztállyal kapcsolatban.

Bár a Szarvasi FC az őszi bajnok, a kondorosi focicsapat is szép eredményt könyvelhet el, a 7. helyen várja a tavaszi szezont. A legutóbbi, 15. forduló összefoglalóját alább olvashatják:

15. Forduló: Mezőhegyes - KOTE 0-4
2012.11.25. 16:42

Mezőhegyes, 100 néző. V.: Zahorán.

Mezőhegyes: Vígh — Karancsi N., Pataki, Fekete, Kovács R., Pilán K., Pilán R. Szabó Á. (Hajdú), Szlovák, Lipták (Nagy Sz.), Mátó. Edző: Varga Péter.

Kondoros: Vastagh — Sárkány (Filyó), ifj. Somogyi, Kasik, Vajgely, Nyéki, Miklya, Süli, Rafaj (Lovas), Pusztai, Kajtár (Kovács S.). Edző: Somogyi János.

Kondoros futball csapata

15. Forduló: Mezőhegyes - KOTE 0-4


A hazaiak egy félidőn át tartották magukat, de a három kiállítás rányomta bélyegét a játékukra. A kondorosiak éltek a lehetőséggel és megérdemelten győztek. Kiállítva: Szlovák (második sárga lap után) a 41., Karancsi N. (utolsó emberként szabálytalankodott) az 50., Pilán R. (második sárga lap után) a 75. percben. G.: Miklya a 3., a 90., Lovas a 80., Kasik a 88. percben. Jó: Vígh T., ill. Kasik, Süli, Miklya.

Varga Péter: — A csapat ismét bebizonyította, hogy van benne tartás, különösen a három kiállítás után. Továbbra is a fiatalokra kell építeni, megyünk tovább a megkezdett úton. Somogyi János: — Jól kezdtük a mérkőzést, de csak egy gólos előnyt szereztünk. A mérkőzés fordulópontja a hazaiak kihagyott tizenegyese volt.


Forrás: www.kondorosite.gportal.hu