Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Kondoros – Kézilabdában versenyeztek az általános iskola diáklányai


2008. február 15-én már ötödik alkalommal került megrendezésre az ún. Póli Kupa iskolánkban. A leány kézilabdában szervezett versenynek – a nevéhez kapcsolódóan – szép hagyománya van.

Mint ismeretes, a helyi sportcsarnok Sasváriné Paulik Ilona, a helyi származású és paralimpiában, asztaliteniszben világhírűvé lett egykori sportoló nevét viseli. Rá emlékezve és a sportot támogatva, annak éltető erejét hangsúlyozva, az elhunyt sportoló testvérei Kondoroson és Budapesten is rendszeresen szponzorálnak sportversenyeket. Ezúttal is ez történt: Paulik István tárgyiasult formában, gyümölccsel kedveskedett, Paulik János és Paulik Pál pedig 60 000 Ft-tal támogatták a sporteseményt és mindhárman személyesen is megtisztelték a rendezvényt.


A résztvevők hagyományosan a környező települések iskoláinak III. korcsoportos (5-6. osztályos) tanulói voltak. Ezen a napon első alkalommal léptek pályára a kondorosi negyedik osztályos tanulók, akik ezzel belekóstolhattak a versenyzés légkörébe, megtapasztalhatták, milyen érzés náluk erősebb csapatokkal közönség előtt éles helyzetben meccset játszani.










A végeredmény:
1. hely Kondoros (nagy) 7 pont
2. hely Köröstarcsa 6 pont.
3. hely Bcs. Erzsébethely 5 pont
4. hely Kondoros (kicsi) 2 pont
5. hely Kétsoprony 0 pont



Különdíjasok:
Gólkirály: Belleli Ágnes ( Erzsébethely)
Legjobb kapus: Bozsó Edina (Kondoros)
Legjobb hazai játékos : Zubor Virág ( Kondoros)
Legtechnikásabb játékos: Tóth Mónika ( Köröstarcsa)



Hajduchné Szmola Gyöngyi testnevelő
Szóljon hozzá a fórumon!: Kondoros – Kézilabdában versenyeztek az általános iskola diáklányai Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz Kondoros Online: kondoros.mconet.biz Kondoros Online linkajánló: kondoroslink.mconet.biz A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu