Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Fotókiállítás – Kondoros – Dérczy Ferenc Könyvtár

Kondoroson a Dérczy Ferenc Könyvtárban 2008. március 14-én megnyílt Rózsás A. Izabella fotográfus és Gulyás Pál nyugalmazott operatőr fotókiállítása. A képek március 28-ig tekinthetők meg.
Az erdélyi származású fotográfus, Rózsás A. Izabella most kiállított képeivel egy ízelítőt szeretne bemutatni a júniusban részletesebb bemutatásra kerülő munkáiból.
A másik kiállító, a 36 évig Kanadában élő és 1944-ben Kondorosra hazatelepült Gulyás Pál nyugdíjas operatőr, aki aktív közösségi tevékenysége mellett a mai napig sokat utazik, és amerre megfordul, mindenütt fotózik.

Rózsás A. Izabella fotográfus és Gulyás Pál nyugalmazott operatőr fotókiállítása - Kondoros
A képen Rózsás A. Izabella fotográfus és Gulyás Pál operatőr "Gratulálunk a Dérczy Ferenc Könyvtár dolgozóinak, és sok sikert kívánunk elkövetkezendő munkáikhoz! RAI & GP"


Rózsás A. Izabella fotográfus képei
Rózsás A. Izabella kiállított képei közelről


Gulyás Pál képei
Gulyás Pál ,,virágos” képei


A kiállítás képei - Kondoros - könyvtár
Részlet a kiállításból

Gulyás Pál és Rózsás A. Izabella kedvenc fotói

A március 15.-i hétvége nyitó napja pénteken volt, amikor a koszorúzási ünnepséget követően a kondorosi Dérczy Ferenc Könyvtárban megnyílt Rózsás A. Izabella fotográfus / fotóriporter és Gulyás Pál nyugalmazott operatőr fotókiállítását. A kiállítás a Dérczy Ferenc Könyvtár kulturális tevékenységének keretében került megrendezésre. Kugyelka Orsolya fuvolaszólója után a kiállítás-megnyitót Godáné Nagy Márta intézményvezető tartotta. Beszédében arra emlékeztette a nagyszámú közönséget, hogy a kiállított fotók által egy pontosabb, tökéletesebb képet kaphatnak azokról a személyekről, akik fényképeztek. Rózsás A. Izabella és Gulyás Pál mint egy 70 képben mutatták meg a világ természeti szépségeit és annak különböző városait, kikötőit és tengereit. Csúcsfények és ellenfények, szűrt fények, homály és félhomály segítették őket megalkotni a kiállított fotókat. Hagyományos és teleobjektíves felvételeiken, olyan perspektívát ismertetnek és olyan kompozíciókat látatnak, amelyekkel a kondorosiakat is lenyűgözték. A kiállítás-megnyitón résztvevő nagyszámú közönség előtt mindketten nagy sikert arattak. Gratulálunk munkáikhoz! RAI
Forrás: Dérczy Ferenc Könyvtár - RAI

Szóljon hozzá a fórumon!: Fotókiállítás – Kondoros – Dérczy Ferenc Könyvtár

Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz

Kondoros Online: kondoros.mconet.biz

Kondoros Online linkajánló: kondoroslink.mconet.biz


A hír támogatója:

Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu