Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Férfi kézilabda – Kondoros – HMVH

Hódmezővásárhely – Kondorosi KK 44 : 21 (18 : 11) NB II. o. férfi kézilabda mérkőzés HMVhely, 2008. 03. 02. 50 néző Vezette: Gábor, Takács
Kondoros Gyurcsán (kapus) Mális 3 Kasnyk T 1 Hovanecz 2 Kasnyik V 6 Kalmár
HMVH Kovács 7 Grünfelder 6 Országh 6 Csere: Omiljak (kapus) Harsányi 4 Jarabek 2 Kis Bertók Varga 1 Zubor 1

Hódmezővásárhely–Kondorosi KK 44 : 21 (18 : 11)NB II. o. férfi kézilabda mérkőzés, 2008. 03. 02.  50 néző


A szegedi fiatalok a második félidőben átgázoltak a kondorosiakon.
Húsz percig tartotta magát a Kondoros, csak kis különbséggel tudtak meglépni a hazaiak, de utána akár góllal, akár hibával fejezte be a vendégcsapat a támadásait, a HMVH rendre lerohanással kombinált kisebb-nagyobb sikerrel, sokszor sikerült megakadályozni a góllövést.
A KKK a második félidő elejét rosszul kezdte, így hamar behozhatatlanra nőtt a különbség, és ekkor az a döntés született, hogy a fiatalok, és a kevesebbet foglalkoztatottak is kapjanak szerepet. A kísérletezés nem járt pozitív eredménnyel, tovább nőtt a különbség a mérkőzés végéig.

Kasnyik Tamás technikai vezető:.Nem adtuk fel ezt a mérkőzést, sokáig sikerült tartani magunkat a hazaiak által diktált ütemhez. A játékvezetők érthetetlen módon túlzottan védték a nagy jövőjű, de gyakran durvábban játszó fiatal hazaiakat.

Szóljon hozzá a fórumon!: Férfi kézilabda – Kondoros – HMVH Küldjön egy képeslapot ismerősének!: kepeslap.mconet.biz Kondoros Online: kondoros.mconet.biz Kondoros Online linkajánló: kondoroslink.mconet.biz A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu