Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

Debütált a kondorosi aJna zenekar első klipjével

Debütált a kondorosi aJna zenekar első klipjével
Június 8-án 17 órakor százak követték két videó megosztó portálon a kondorosi illetőségű aJna zenekar Turba című számának klippremierjét. A hétvége óta már az ezret is átlépte a nézettségi mutató.
Az önmagát instrumentális fúziós zenekarnak nevező formáció 2010 óta működik Altmann Jánossal a doboknál, Uhljár Szabolcs Szólógitáros és Piller György basszusgitáros társaságában. A Turba klipjét Piller György írta és rendezte Ács Péter animátor pedig a képi világért, a vágásért, animációkért és utómunkálatokért felelt.

A zenekar tavaly 2. helyezést ért el a Kelet underground tehetségkutatón, országszerte vállalnak fellépéseket, és Kondoroson is több ízben láthatta már őket a nagyérdemű.




Debütált a kondorosi aJna zenekar első klipjével



Néhány kritika a zenekarról  és a klipről:

„Nem egy átlagos, sima videoklippről van szó, hanem egy határokat feszegető alkotásról. Vele kapcsolatban olyan szavak is beugranak nálam, mint a filmművészet, aminek a mezsgye területén mozog ez a kis film. Minden elismerésem az alkotóké.”-Kultúrlény

„Szerencsére az éppen aktuális trendek követői mellett időről időre alakulnak olyan hazai csapatok is, akik számára a legfontosabb a valódi zenei értékek felszínre segítése.”-Nuskull magazin



aJna-Turba

(MCOnet)