Kondoros város

Kondoros Város - Hírek

A kondorosi Többsincs óvodában minden az állatokról szólt

A kondorosi Többsincs óvodában minden az állatokról szólt

A Többsincs Óvoda október 4-én megemlékezett az állatok világnapjáról. E jeles napon minden az állatok körül forgott: állatos meséket hallgattak a kicsik, állatfigurákkal játszottak, ismeretterjesztő könyvekből tudhattak meg különféle érdekességeket, állatokról szóló dalokkal és mondókákkal szórakoztatták egymást.



Az óvodapedagógusok állomásokat állítottak fel az udvaron, ahol a gyerekek érdekes tevékenységeket végezhettek és különböző játékok közül választhattak. A nap során minden csoport aktívan kivette a részét a programokból, a megszerezett élményeiket pedig rajzban is megörökítették.

Kondorosi óvoda

A kondorosi Többsincs óvodában minden az állatokról szólt


A Többsincs óvoda Kondoroson több mint száztíz éve várja falai közé a településen, és a térségben élő gyermekeket. Az itt folyó, a vidéki környezet adta lehetőségeket kihasználó, magas színvonalú, partnerközpontú, szakmai munka állandó megújulást igényel. Ennek érdekében igyekszünk minden lehetőségeket kiaknázni, hogy nevünkhöz méltóan, a gyermekek érdekeit, és a szülők igényeit szem előtt tartva tudjuk fejleszteni az intézményünk szolgáltatásait.


Forrás: Többsincs Óvoda és Bölcsőde (Brlás Brigitta)