Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Ünnepélyes tanévzáró és táblaavató a gyomaendrődi Városi Alapfokú Művészetoktatási Intézményben

Rendkívüli tanévet hagyott maga mögött a Városi Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a kötelező minősítésen kiváló eredményt ért el.

A június 6-án megtartott tanévzáró ünnepségen az önkormányzat nevében Hangya Lajosné képviselő azt hangsúlyozta, hogy egyszerre volt nehéz és sikeres az intézmény idein tanéve, hiszen több tanszakot meg kellett szüntetniük, mert nem felelt meg az előírásoknak. Ha áldozatok árán is, de végül kiválóan sikerült a minősítés. Hangya Lajosné szólt arról, a következő tanév is változásokat hoz, jelenleg is tartanak a tárgyalások a város két művészeti iskolájának összevonásáról. Az új intézmény székhelye szeptember 1-től a Kisréti utcában lesz. Mindkét intézmény kiváló minősítést ért el, és a jól felkészült szakemberekkel, közös gondolkodással és az önkormányzat segítségével az összevont intézmény még jelentősebb sikereket érhet el. A szakadó eső miatt a kiváló minősítést igazoló táblát az iskola falán Hangya Lajosné csak jelképesen leplezte le. Az iskola számos nemzetközi és országos versenyeken sikert elért növendéke vehetett át jutalmakat. A zenei tagozat növendékei különböző hangszereken mutatták be tudásukat, a képzőművészeti tagozat tanulói munkáiból pedig az aulában rendeztek kiállítást.

zeneisk_06060006_nagy_454_20080610153156_589.jpg

Gyomaendrőd Online – Bella Gréta több hangszeren is tanul

Fórum ->> Ünnepélyes tanévzáró és táblaavató Városi Alapfokú Művészetoktatási Intézményben

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu