Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Ünnep a gyomaendrődi Kner Imre Gimnáziumban

Többhónapos készülődés és szervezés után március 19-én a Kner-napon és 20-án a DÖK-napon ünnepeltünk „kneres” diákok és tanárok együtt. E két márciusi nap a hűvös idő ellenére a tavaszi pezsgést, a kitárulkozást hozta a gimnázium életében.

A meghívott vendégeknek és magunknak is bizonyítottuk újra, hogy büszkén mondhatjuk nap mint nap: mi a Knerbe járunk, mi ide tartozunk. A művelődési házban rendezett délelőtti műsorban a 10. évfolyamosok emlékeztek Kner Imrére, felidézve az ő és családja elkötelezettségét a kultúra mellett. Majd olyan bemutatók következtek, melyek már nemcsak a szó és a gondolatok erejéről szóltak, hanem a zenéről, a mozdulatokról, a gesztusról, a tekintetekről, vagyis arról, hogy milyen gazdag tárházból válogathatunk, ha a diákjaink tehetségét, sokszínűségét villantjuk föl.

unnepi_musortnagy_31_20080325184946_489.jpg
  

Gyomaendrőd Online – Az ünnepi műsort a 10-esek adták

A legnagyobb sikert a 11/A-sok fergeteges country-tánca és a 10/B osztály által előadott bűnügyi komédia aratta. A nézők tapsa és a humoros jeleneteket követő derültség segítette mindkét osztály diákjait, hogy levetkőzve izgatottságukat, feszültségüket, remekeljenek a színpadon. Az énekkarosok, a prózamondók, a társas- és néptáncosok, a mazsorettesek és az éneklő-gitározó öregdiákjaink színvonalas produkcióit is a nézők tapsa kísérte.

szindarab_nagy_646_20080325184946_835.jpg

Gyomaendrőd Online – A színdarab egyik csúcsjelenete

A Kner-nap délutánja a sportbemutatók jegyében telt. A nézőtéren ülő diákok és tanárok tapssal, drukkolással és „hullámzással” jutalmazták a kosarasok hárompontos dobásait, a pontos passzokat, a kézilabdás lányok és fiúk gyors átlövéseit és góljait. Az öregdiákok közül a legnagyobb ovációt Szujó Zoltán kapta. Régi kosarasként és ma már országszerte ismert „médiaarcként” jól tudta mozgatni a nézőket, remek hangulatot varázsolt a sportcsarnokba.

szujo_zoltan_nagy_761_20080325184946_373.JPG
  

Gyomanendrőd Online – Szujó Zoltán három pontosa

Fórum - Ünnep a gyomaendrődi Kner Imre Gimnáziumban

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu