Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Újabb közbeszerzési eljárás parkgondozásra Gyomaendrődön

A város önkormányzata márciusi ülésén úgy határozott, hogy 85 ezer négyzetméteres parkfelülete ez év szeptemberétől 2010. december végégig való intenzív gondozására újabb közbeszerzési eljárást indít.

A munka elvégzésére 45 millió forintot biztosít. A korábbi eljárást a Gyomaszolg Kft. nyerte el, de azt a rivális budaörsi székhelyű Örökzöld. Kft. megtámadta. A közbeszerzési döntőbizottság megállapította, hogy Gyomaendrőd önkormányzata megsértette a közbeszerzésekről szóló törvényt, ezért a korábbi eljárást megsemmisítette, és a várost 500 ezer forint bírsággal sújtotta. A döntőbizottság szerint az Örökzöld Kft. és a Gyomaszolg Kft. ajánlata egyaránt érvénytelen, tehát új eljárást kell lefolytatni. Putnoki László képviselő megjegyezte, az önkormányzat 500 ezer forintos bírsága kidobott pénz, olyan durva hibák miatt, melyeket a bíráló bizottságnak észre kellett volna vennie. Ugyanis a Gyomaszolg Kft. ajánlata a 14. oldalon nem volt aláírva, és az ajánlati nyilatkozata nem volt lebélyegezve.

testulet_nagy_736_20080401102948_168.JPG
  

Gyomaendrőd Online – A kép előterében Putnoki László, képviselő.

Fórum - Újabb közbeszerzési eljárás parkgondozásra Gyomaendrődön

Képeslap : kepeslap.mconet.biz

Gyomaendrőd Online: gyomaendrod.mconet.biz

Gyomaendrőd linkajánló: gyomaendrodlink.mconet.biz  

A hír támogatója: Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés. Pl.:Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország: www.mconet.biz; www.mconet.hu