Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Tótka Sándor az elismerésben részesült utánpótlás sportolók között

Tótka Sándor az elismerésben részesült utánpótlás sportolók között

A Danubius Health Spa Resort Hotel Heliában rendezett Héraklész Gálán a hagyományoknak megfelelően az előző esztendő kiemelkedően sikeres utánpótláskorú sportolóit méltatták és díjazták, több kategóriában.

A Danubius Health Spa Resort Hotel Heliában rendezett Héraklész Gálán a hagyományoknak megfelelően az előző esztendő kiemelkedően sikeres utánpótláskorú sportolóit méltatták és díjazták, több kategóriában. A fiúk – vagy inkább eredményeik alapján már férfiak – versengését az a Tótka Sándor nyerte, aki tavaly Hérics Dáviddal az oldalán aratott hasonló sikert a kiscsapatok kategóriájának győzteseként. Kovács Gábor tanítványa most annak köszönheti újabb elsőségét, hogy az ifjúsági Európa-bajnokságon három számban is diadalmaskodott.

totka-sandor_20130204155615_68.jpg


Tótka Sándor: Az egész évem jól sikerült, így nagyon büszke vagyok erre a díjra. Szeretnék példakép lenni a fiatalok szemében. Ehhez az kell, hogy az ember szerény legyen. Én is próbálok eszerint viselkedni minden egyes pillanatban. Nagy szerencsén, hogy Magyarország szerintem legjobb edzőjével, Kovács Gáborral dolgozhatok együtt, aki szinte napra pontosan meg tudja csinálni a formaidőzítésemet. Az elkövetkező évben a felnőtt világbajnokságon szeretnék részt venni, és Dudás Miklóssal sem lenne rossz párosban versenyezni. Már párszor beszéltünk róla, rajtam nem fog múlni.

Forrás (részlet): www.gyomaendrod.hu, http://www.utanpotlassport.hu/2013/02/01/elismeres-utanpotlasunk-legjobbjainak-3/