Gyomaendrőd város

Gyomaendrőd Város - Hírek

Tájékoztatás Mindenki Ebédel programmal kapcsolatban

Tájékoztatás Mindenki Ebédel programmal kapcsolatban

Mint arról korábban már tájékoztattuk az érdeklődőket, Gyomaendrőd Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Raiffeisen Bank Zrt és a Gyermekétkeztetési Alapítvány Közös pályázati felhívása szerint hátrányos helyzetű, nehéz sorban élő gyermekek étkeztetésének kiegészítése érdekében. Ismertettük, hogy Gyomaendrőd – 19 másik településsel – felkerül a facebook.com weboldalra, ahol nyilvános szavazás eredményeként dől el, hogy mely 10 település részesül támogatásban.

A támogató megküldte részünkre a Facebook Szavazás Szabályzat dokumentumot, mely a www.facebook.com oldalon, az Alkalmazásban is elérhető.
A szavazás feltételeire és menetére vonatkozó legfontosabb részeket alább olvashatják:

1. Általános rendelkezésekből:
1.3. A Szavazásban kizárólag azon nagykorú természetes személyek (továbbiakban: Résztvevők) vehetnek részt Résztvevőként, akik az alábbiakban felsorolt feltételek mindegyikének eleget tesznek:
• tagja a Facebook oldalnak, így regisztrációjakor elfogadta a Facebook Jogi és Felelősségi Nyilatkozatát
• aki csatlakozik a Facebook-on a „Raiffeisen Bank” oldal (facebook.com/raiffeisenbankHU) tagjaihoz, és
• engedélyezi a Raiffeisen szavazás Alkalmazást (továbbiakban: Alkalmazás) a Facebook-on 2012. július 2. és július 16-a 18:00 óra között, és
• a Magyar Köztársaság területén állandó bejelentett lakcímmel rendelkező, magyar állampolgárságú természetes személy.
1.4. A www.facebook.com oldalon az Alkalmazásban elérhető jelen Szabályzat és az Adatkezelési nyilatkozat a játékban való részvétellel a Résztvevő által elfogadásra kerülnek.
1.5. A Szavazás lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen szabályzat szerint történik.
1.6. A Szavazásban a 2. pontban meghirdetett tevékenységekkel a Résztvevő visszavonhatatlanul kijelenti és elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Szabályzatot, és azokat magára nézve feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Résztvevő a Szabályzatot – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Szavazásból kizárásra kerül.
1.7. A Szabályzatot a Bank a közzéteszi www.facebook.com/raiffeisenbankHU oldalon. A Bank biztosítja továbbá a Szabályzat Szavazás teljes időtartama alatti, előbbiek szerinti elérhetőségét.

2. A SZAVAZÁS MENETE

2.4. A Résztvevők az „Raiffeisen Bank” Facebook oldal tagjaként az oldalon található Raiffeisen Szavazás Képére vagy az Alkalmazás által generált üzenőfali poszt linkjére kattintva az Alkalmazás felvételével részt vehetnek a Szavazásban, ahol legalább 1, maximum 3 pályázó település Szavazok gombjára kell kattintaniuk.

2.5. Az Alkalmazásban 20 pályázó település (Továbbiakban: Pályázó) szerepel - megnevezéssel, egy fotóval és néhány mondatos pályázati összefoglalóval. Ezeket a pályázati anyagokat a GYEA által kiírt Raiffeisen Mindenki ebédel – 2012 nyár nyilvános pályázatán (http://www.gyea.hu/raiffeisen/) a pályázatban meghirdetett határidőre beérkezett anyagokból formai, tartalmi előszűrést követően a GYEA szakmai döntése alapján választotta ki.
2.6. A Szavazás célja, hogy a Résztvevők által adott szavazatok mennyisége alapján a szavazható 20 Pályázó között egy rangsort állapítson meg, amelyben az első helyen a legtöbb szavazatott a legtöbb szavazatot szerzett Pályázótól indulva.
2.7. A Szavazás aktuális állása az Alkalmazásban nyomon követhető.

Kérünk mindenkit, támogassák szavazataikkal pályázatunkat!